kawan-kawan yang hebat

Thursday, April 14, 2011

:::sudah gila ka? :::


tgh baca2 notes tetiber nak gelak bila ingat time aku present dalam kelas siang td.lintang pukang grammar.sori aku neves gile2 td.so baca slide pun bunyik mcm kucing lepas berak.

pastu emosi bertukar sedih bila ingar carrymark sem ni.

pastu jadi takut bila ingat mcm mana nak abiskan degree ni.

pastu senyum balik sbb teringat ada adik kat pasar malam td cakap "akak ni comel la".

pastu gelak balik sbb teringat hal dalam kelas td.betapa bodohnya aku.ces~~~

pastu rasa nak baca laju2 bila teringat balik lg 2 chapter aku x cover utk test kul 8.30 am esok.

pastu mood bertukar penat.stop kejap,bukak blog.

rasa nak marah dtg lak sbb time2 mcm ni nafsu utk menodai blog masih ada.

dan sekarang nafsu utk bersama dgn tilam n bantal tercinta lak dtg.

adoi seksi gila bantal ni posing,lemah aku.


hah.siyes.dah nak jadi gila.

demmnnnn ~~~

4 12 lepak di sini:

Ila said...

pergilah tido sebelum jadi giler...hehehe

lurun namzar said...

senyummmmm... :)

Azlan Hasan said...

study is useless without a rest..kalo da btul2 penat sgt rest dulu..nanti sambung study..hehehe

p/s: bantal seksi..beli kat mana tu??igt nak beli 1..hehehe

Regards,
-Strider-

..miss hana.. said...

strider,
btul2..hehehehe
nak beli jgak ke?
kena order dulu la ...
hahahaha