kawan-kawan yang hebat

Friday, April 29, 2011

:::selamat tinggal kekasih:::




Adeish.terharu lak rasa bila tengok ex-bf kahwin.

menangis tak berlagu.

ternganga mulut .

i ingatkan dia main2 je.

dari kecik2 dulu lagi kita dah janji nak sehidup semati.

apa semua ni!

tapi sekarang i yang ternganga.

u curang!

sampai hati!

i balik malaysia 4 tahun je u dah cari pengganti i.

kan i dah cakap tunggu i kat sana.

nanti i akan pergi kat sana balik kita wat la weeding of da year.

tapi hampeh a u ni!

kengkawan,nak tengok gambar ex i?


ni la gurlz yang rampas kekasih i!

ok2...enafff....stop hana..

yawwwwwww!!!!

gedik....berdarah bontot cakap "I" "U"...

kahkahkah...


ari ni kan prince William & Kate Middleton kahwin.


hope diorang ni kekal sampai bila2 la kan.

aku sangat meminati mendiang Puteri Diana,hope Kate nnt pun boleh jadi mcm beliau jugak.

sangat berjiwa rakyat n fashionable..

hikhikhik...

to Mr.Bf,jangan marah yer...ayat2 kat ats tu tipu jer!

kehkeh.

ini untuk kamu.



5 12 lepak di sini:

sweet stalker said...

hana..dyeorg sweet gila! suka tengok wedding dyeorg tadi..huu :)

Cik Misi said...

salam mesra dari CikMisi ~ anda di tag di 'GA SyahRidzeah' ~ join taw, kita meriahkan 'GA SyahRidzeah' sama2… hehe

..miss hana.. said...

atien tengok erk??
hana takleh tengok diorang kawin td...
tggu org upload kat youtube la nampaknya...
biasala umah bujang,tv rosak...
T_T

MissNaL said...

hehe.prince william rupanya.. igt berul la ex-bf td..hehe

MissNaL said...

*betul