kawan-kawan yang hebat

Saturday, April 23, 2011

:::BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !:::





menggeletar lutut nak join segmen abg ben.kahkah

maklumlam follower dia berbelas ribu,kalau nak dibandingkan ngan aku,mcm langit n bumi jer..

tapi takper la.aku nak join gak segmen ni!

nak try buat2 muka x malu..*nyuruk..

kena jawab dua soalan :

1) Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog

2)Siapakah sumber inspirasi anda

Aku x dipengaruhi sesiapa.Aku kenal blog time blajar diploma dulu.Sebab aku belajar buat website.Hias2 page so aku sangat suka bermain dengan coding.Modify coding2 kat widget2..hias2 blog..sangat sonok ah wat benda mcm tu.melekakan dan rasa macam satu kepuasan.

Tu dulu,sekarang,jangn kata coding...nak update entry pun curi2 masa.Tapi sonok ah baca kisah2 orang ,share cerita..bercerita kat blog mcm bercerita kat kawan gak la nak2 kalau ada response lagi a sonok..rasa nak main lari2 atas atap pun ada...Ngeeee~~~~

Sumber inspirasi?...Dr mahathir's blog!kahkah...
xder ah...sume blog yang aku rasa best tu aku jadikan idol la..
kalau yg ramai follower tu aku tgk la knapa dia punya blog ramai yg suka follow mcm blog abg ben ni kan.

Tapi apa2 pun jadi diri sendiri lagi best kan.Rakan2 follower sndiri yang menilai kita ni mcm mana.

hah,nasib baik abg ben nak 100 patah perkataan je.Kalau x,berbelas ribu patah aku taip =P

22 12 lepak di sini:

solo molo said...

singgah dari segmen Abg Ben...
selamat berblogging !!!~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

~C-K-K~ said...

Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging... salam perkenalan..^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

manggosteen said...

main blog mmg bg kepuasan..lagi2 bila dpt luah perasaan dan ada org baca.hahaha

www.fierapirot.bolgspot.com said...

gudluck kak hana comell!!=)..thanks follow blog fiera..=)

Lady A said...

yaya tgl cop tgn kt sni..tq jenguk blog yaya... slm pknalan...guling2 dr blog abg ben...

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

zacky ~786~ said...

hppy slmt brknlan..~

::Mastura Zakaria:: said...

singgah gegar2 kat sini... enjoy blogging=)

AliaJustea said...

salam singgah dari alia.. keep it up.. terus kan gegar dunia blog !

Pembawa_Wacana said...

PW tinggalkan jejak di sini....:)

nadiemsharmz said...

salam.....golek2 dr segmen pokcik beng....

hepi bloging!!!!

mas saari said...

salam singgah n follow sini!

Mas datang nak intai2 siapakah sumber inspirasi anda dalam berblog..

aza said...

dtg dri segmen abg ben..

salam ukhuwah dari aza...

:)

sentuhanurani said...

singgah ke sini :)

anismelon said...

singgah sini dari segmen abg ben..salam perkenalan..:)

Wafiy Suzly said...

dari blog BA. singgah balikblog saya ok? :D

kalau nak follow pun boleh, terserah pada tuan badan, hehe

http://wafiysuzly.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog.html

Syuxer said...

singgah dari segmen ben ashaari(segmen awok blogger baru yer) aka ben ashaari cari blog lah..

singgah dan follow u..salam perkenalan ye..:)

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Cik Cempaka said...

Hai hai..

saya suker..saya terjah

saya dengki..saya tak sempat join..

amny said...

salam kenal dr blog bro benn..

amni folo sinii..^^

mai la ke blog amnii.

http://limelog.blogspot.com/

..miss hana.. said...

thanks all!
happy berblogging yup....
hana dah follow kamu kan..
huhuhu..have a nice day!

NiSha said...

ttteeeeeeettt!!!!!
singgah dari blog Ang Ben..
Keep blogging...
follow sini juga..
http://heandsheloves.blogspot.com

Lulu caldina said...

Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink