kawan-kawan yang hebat

Tuesday, April 26, 2011

:::keep smiling:::




sekarang musim mood para pelajar di tahap tak tentu.

masing-masing tengah tahap fokus gila2.

gajah lalu tepi pun tak sedar.

memang fokus ah.



masa ni la pelbagai penyakit datang.

ada yang kena darah tinggi,kencing manis,strok,tidor mengigau,kencing malam,merepek ,meroyan tak tentu hala..

kalau ada geng korang tengah moody,korang senyum je jangan cakap apa2.




buat apa stress2.....releks suda..

tepuk kepala kuat2,tepuk2 dahi sikit kasi udara masuk.

ni tak, muka kalah orang meroyan anak 3.

exam bukan untuk menambahkan kedut muka tapi nak tengok sejauh mana otak kiri dan kanan kita digunakan.


http://www.smileycodes.info

gud luck kepada sesape yg tengah berjuang dengan exam.

"All is well!"

5 12 lepak di sini:

sweet stalker said...

yeahh..betul tu. bila senyum, stress akan hilang.. :)

fyna said...

hehehe..tamo stress2..
kene epy2..
:)



jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

..miss hana.. said...

sweety : betul2...hehehe

fyna : hehehe....dah follow fyna =)

nana riduwan said...

tp kalau terstress cemana??
nie sume psal pper kalauulus td la nie.. :(

..miss hana.. said...

nana,kenapa dengan kalkulus??
miss hana pun dah fobia bila sebut kalkulus....serik dah ,mmg nyawa2 ikan je subjek ni time diploma dlu..hahaha