kawan-kawan yang hebat

Tuesday, April 19, 2011

:::last but not least :::


mood study tapi tangan gatal nak menghupdate gak.

oke..ni last utk malam ni!

last2...

esok x taw lak brapa entry aku nak post...

kahkahkah


sbnrnya nak sangat meja study mengadap tingkap mcm nih..

boleh tgk bulan bintang...

boleh tegur kak limah main atas atap..

boleh jerit kuat2 kat umah flat sebelah kalau aku bosan.

boleh tumpang dgr radio orang bawah.

boleh intai gajah lalu lalang.

tapi..

boleh mcm ni jer..



naseb badan~~~~

huhuhu nak duk ngan family!...

bosannya duk umah bujang~~~

cepat la abis degree...

aku nak keje lak nih,nak beli umah besar gajah...

t(*_*t)

5 12 lepak di sini:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

same cam saya.... bz cm ne pon... tangan ni still gatal nak update entry :)

..miss hana.. said...

hikhik...
leh jadi geng la ni kan..hihihi

Ila said...

takpelah,kira oklah tu...

nur ikhyar dee said...

kemasnya.. saya kalau study suka sepah2...hehe

RaNiA said...

meja atas katil ke dik..;-)