kawan-kawan yang hebat

Wednesday, April 20, 2011

:::bergambar ngan kak limah :::








aku pelik n hairan.






ada sesetengah blogger yang duk merepek merapu.






tu boleh tahan lagi.






tapi kalau dah merepek sampai tahap gajah mmg nak kena bagi garfu a .




ade ke patut marah org post "sy klik nuff awk,sila la klik nuff sy yer" ,lol kalau dia dah klik ko punya income, klik la plak kat dia bukannya susah sgt pun.Kalau x,apa guna ko letak nuff beso2 kat tepi tu...baik ko letak gambo kak limah jer...




yg lagi satu marah bila org cakap mcm ni "sy follow awk,jgn lupa follow sy"..kalau ko x nak folow budak tu pun, diam sudah a..ni nak post mcm hebat sgt je..






nasib baik la kalau follow blog orang lain, aku akan cakap mcm ni, "singgah n follow".So lantak la nak follow aku balik ke x nak kan, aku follow blog org sbb aku suka upkan follower org lain ...kahkah.






kalau aku terjumpa perkataan seperti di atas mmg aku klik X dulu la...






x nak la berkawan dengan org yg sombong.






sabo je la...



baik jadi mcm kak limah.nyanyi injit2 semut je sume org kenal.xyah susah2 ada blog.



hukhuk...


kalau yg nak follow aku tu,jangan takot....aku x sombonk cuma nakal jer...

kahkah

8 12 lepak di sini:

Syakirah Azib said...

sokong! tak bagus nak bajet-bajet sgt. beramah mesra tu kan elok. :)

sweet stalker said...

hana, apa yg psl income nuffnang tu?

nusha said...

ader tag kamu join contest..

http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2011/04/contest-natural-beauty.html

..miss hana.. said...

syakirah : hehehe...btul2 =)

sweety : hana ada terbaca kat blog seseorang tu duk marah2 blogger lain...x elok la mcm tu kan

nusha : ok..nanti hana join yer

tikin said...

btOl la hana..sy pn sokong:)

Ila said...

lain orang lain pandangan..biasalah tu...hehehe

awek music said...

hahahak!! swear suke gyler entry akak!!! sempoi and tak serabot!!! hahaha~ chaiyok3!!!kite mesti ikhlas ek??hahaha!

..miss hana.. said...

tikin : hehehe,,btul2

ila : hehehe..biasa la kan =)

awek music : thanks yer dik...kehkeh...kita kena la slalu ikhlas baru ramai sayang...hikhik