kawan-kawan yang hebat

Saturday, April 23, 2011

:::sonok sonok sonok:::



sonok sonok sonok~~~~
sonok sonok sonok ~~~MyEm0.Com
lepas ni ada lagu baru di pasaran menggantikan lagu soley soley soley..
mesti kak limah dah x femes nanti.
hamek ko kak limah,sombong sgt ngan aku!
kahkah..

sonok adalah shortform kepada seronok.
kalau soley plak apa dia punya maksud erk?
yg tu kena tanya kak limah la kan..mesti kak limah dah x layannyer soalan korang sbb dia dah majuk MyEm0.Com

aku suka berjalan2 merentasi blog.
kalau yang ada lagu aku suka memang aku akan stop situ lama2 la...
nak2 kalau blog yang ada lagu aishiteru..
wa...sangat2 suka!MyEm0.Comtrus aku akan cari button follow dan tekan banyak2 kali!follower owner blog tu yg 86 trus jadi 500 sbb aku tekan 414 kali button follow dia =P

MyEm0.Com
::. Aishiteru.::

Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
saat ku harus bersabar dan trus bersabar
menantikan kehadiran dirimu
entah sampai kapan aku harus menunggu
sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
kadang kuberpikir cari penggantimu
saat kau jauh disana
ooo…

time lagu kat part ni aku tgh klik button follow owner blog...klik banyak2!sbb pasang lagu feveret nih.


*)
Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
entah penantianku takkan sia-sia
dan berikan satu jawaban pasti
entah sampai kapan aku harus bertahan
saat kau jauh disana rasa cemburu
merasuk kedalam pikiranku melayang
tak tentu arah tentang dirimu
apakah sama yang kau rasakan

turun slow2 kat shout box owner pastu taip "singgah n follow" ...

reff:
walau raga kita terpisah jauh
namun hati kita selalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
percayakan kesetiaan ini
akan tulus a a ai aishiteru

sampai kat part ni penyakit meroyan aku datang...adeish..rasa mcm tgh nari2 atas gunung,pusing2 pokok...guling2 atas tanah..waa bestnya...golek2 atas tanah pastu tetiber bukan nyanyi ,dengkor kuat2...


hapus sendiri pikiran melayang terbang
perasaan resah gelisah
jalani kenyataan hidup tanpa gairah
o…uo..
banyak segala misi dan ambisimu
akhiri semuanya cukup sampai disini
dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
kumohon kau kembali

sampai kat part ni,aku dah kembali normal...bersedia untuk merentasi ke blog yang seterusnya plak.kalau blog yang seterusnya ada jgak lagu yang sama mmg meroyan saje la aku ari tu..MyEm0.Com

2 12 lepak di sini:

khairul akmal azman said...

sholey sholey gak terbaik..
xnak sonok sonok sonok..
wekkkkkk..:P

..miss hana.. said...

werkkkk...
cakap je la syg kak limah..
sbb tu nak lagu soley2..kahkahkah