kawan-kawan yang hebat

Saturday, April 16, 2011

:::ari menambahkan kolestrol!


oh yeay!

sabtu adalah hari untuk menambahkan kolestrol..

kami pun pusing2 la sekitar sec 7 utk mencari kedai makan yg bertuah utk menerima kunjungan customer yg iras2 nora danish..kehkeh


tgh duk pusing2 nak cari kedai makan kat sec 7 ni.aida call ajak makan meatball kat ikea.


x pernah makan pun meatball ikea kat damansara tapi rasa teringin lak apabila ramai manusia mengatakan meatball disitu sangat indah rasanya.. so apa lagi...trus pulas stereng, pusing tayar kereta,hon kuat2.. menuju ke rumah aida...=P


sampai ikea kul 2.30 pm disebabkan kesesakan lalulintas dan u-turn + flyover yg berhantu di KL..


trun dari kereta kami berempat terus berlari2 laju menuju ke bangunan biru yang bertulis ikea.


sampai je trus pi kaunter beratur nak order meatball...


ramai giler org,sampai nak berlaga bulu ketiak,bulu hidung,bulu kaki abis segala bulu la...nak lalu celah2 lak mau eksiden perut ngan perut...


tapi disebabkan lapar,semua tu x dihiraukan..


10 meatball + fun fries + chiken wing + pepsi


hebat x?


sedapnya!

nak lagi....

kalau ada sape2 rasa bermurah hati nak belanja miss hana, sila la call di talian 010 !@*&^#@& lepas dah puas makan,sorang2 kekenyangan yg amat dan berjalan pun udah rupe gaya babun semuanya.. n then disebab kan perot tgh sebu lagi kami pun decide nk tgk wayang.

mula2 plan nak tgk citer scream 4 :


n then,tiket lak xder...


pastu..

tapi tertengok citer ni plak!

giler seram~~~

terbayang2 aku rupe antu citer ni.

maybe filem ni x dapat sambutan yg menggalakan sbb pelakon utama x fofular sgt.

aku suka liyana jasmay,lakonan dia mmg mantop...






jom! ajak kawan2 ,family n sdara mara pi tgk wayang

=)

2 12 lepak di sini:

muhamad hanif said...

hoho..dah pndai lukih ea..

..miss hana.. said...

pandai ke?kahkah