kawan-kawan yang hebat

Sunday, April 17, 2011

:::cinta cyber :::



pernah dgr?

mesti pernah berlaku kan.

berkenalan melalui cyber n then jatuh cinta.

tapi macam agak pelik kan bila tak pernah bersua muka tapi berani mengungkapkan cinta.

selalunya lelaki la kan yg mulakan dulu.

btul tak?

bila dah bercinta melalui cyber terjadi la blind date.

blind date means a date di antara pasangan yang tidak pernah langsung berjumpa..



mesti pernah terjadi babak2 di atas kan...

kehkeh...

tapi apa2 pun sayangilah pasangan anda.!

paras rupa tidak menjanjikan kebahagiaan yg abadi.

=)

8 12 lepak di sini:

NuRuL HoNeY said...

kawan abang N.H pun sekrang bertunang dengan orang yg dy kenal via fb..nk bt cne..jodoh pertemuan Allah yg tentukan..tak gitu??

..miss hana.. said...

btul tu dear,jodoh pertemuan di tangan tuhan.....miss hana mula2 kenal Mr.bf pun melalu frindster gak sampai la skrg...hope berkekalan la kan...=)

Diyana said...

yerrr setujuu

sweet stalker said...

nak tau tak? atien dgn danish kenal kat satu laman chat. then, kita org tukar email, chat kt ym. then, tukar no phone. jumpa. 3 hari lepas tu, tnggal 24.10.2011. dan, smpai skrg kami masih bersama..:)

♥CHaRa♥ said...

hehe..menarik ni..pnh tgk dlm cter lakonan zul yahya n sharifah shahirah. cter ni pun lbh kurang cinta cyberlah. lupa plak tajuk ape.hihi;)

..miss hana.. said...

diyana : hikhik =)

sweety : wow,so sweet atien!...miss hana x berani mcm atien,i amik masa 2 tahun kenal dalam alam maya pastu baru berani jumpa...kahkah...sampai la skrg.

..miss hana.. said...

chara : yer ke??miss hana x pernah tgk pun..yg miss hana sempat tgk yg shaheizy sam berlakon tu...dia jadi kasanova xxL...

Azlan Hasan said...

hehehe..to subjective too discuss..hehe..yg penting kita kena pandai jaga diri..sebab dlm internet nie macam2 org ade..