kawan-kawan yang hebat

Saturday, April 2, 2011

:::perasaan bukan perasan:::



aku rasa berblogging ni mcm tgh main saham
sbb?
setiap kali on9 mesti jari ni gatal je nak bukak blog.Nak tgk komen2 n follower bertambah ke x.biar la x ramai follower pun..kehkeh
nasib baik la lappy aku nih xleh nak bersuara.
kalau x,mesti dia akan cakap ..

"ko x reti penat ke miss hana weh!"

bwerkk!
x pommmmmmmm.

aku pom jarang dah online fb skrg ni ,dulu gila addict ngan facebook.Skrg,dah lepak kat blog je.

mr fb mesti jeles sbb aku asyik dengan Mr B je.

Mr B plak jangan nak perasan lebih2 sbb apa2 pun aku tetap sayang Mr.Bf jer..

hahahaha.

ape kebenda aku melaluk ntah.meroyan agaknya.


...jeng jeng jeng...

4 12 lepak di sini:

muhamad hanif said...

wahahah..takpetakpe perasan je kot..

..miss hana.. said...

hehehe...perasan skit2 jer...hikhik

Nadhirah-chan said...

kesian mr.B kehkehkeh ^^

..miss hana.. said...

hahahaha...mr B ramai peminat xper..mr bf xder org minat.

Mr B = blog

jgn fikir Mr B tu org lak..hikhik =P