kawan-kawan yang hebat

Saturday, April 23, 2011

:::saya nak jadi kawan vespa degil:::



thanks yer sebab sudi ajak join segmen ni.

walaupun kita baru menjadi rakan blogger, hope kamu x kan bosan dengan blog Miss hana yg gedix ini yerk..
kahkah...

dan lagi satu,replika vespa yang kamu nak kasi tu tersangat la jelita.Hope kamu sudi la berikan kepada owner blog ini yer encik vespa.hukhuk.nanti boleh la saya ajak kak limah pergi jalan2 keliling kampung dgn vespa tu.

sekian.terima kasih.

hah,yg ni nak tag Kay..

sbb sy taw dia suka naik vespa gi jalan2 dari blog ke blog.
sbb laju semacam je balas komen.
kahkah





2 12 lepak di sini:

azizul said...

owkay..doa-doalah dapat vespa tu..haha

thanks sudi joint give away pertama ini..

happy blogging..

..miss hana.. said...

dah doa2 tadi...
siap hembus lagi kat blog zul tu..
kalau tak dapat jugak maknanya x menjadi la jampi miss hana...
kahkah