kawan-kawan yang hebat

Tuesday, April 19, 2011

:::CONTEST REVIEW BLOG PRINCEMIRULJR :::


thanks adik Dya yg comel!

miss hana di tag lagi..

hikhik..

kali ni contest yg bertajuk pendapat blogger tentang blog princemiruljr.


KLIK PIC MIRUL UNTUK JOIN CONTEST.

ok, miss hana dah follow kamu mirul =)

blog mirul nice,unik jgak dan nampak mirul mcm berjiwa halus.

apa pun miss hana suka blog kamu sbb setiap entry2 kamu datangnya dari hati bukan copy dari yg lain kan.

design blog pun kemas,teratur x banyak widget2 yg merimaskan.I like it!

and satu percubaan yg bagus utk membuat contest!kamu berani dik...hikhik

Miss hana jadikan blog sbagai tempat untuk berkarya,luahan apa yang di rasa supaya org lain tak melakukan kesilapan yang sama dan sharing is caring right??

biar apa orang nak kata,yang penting kita jadi diri kita.

hehehe...

itu hanya la sebagai pendapat seorang kakak kepada adik..

wish u all da best for your future!

n now miss hana nak kena tag 3 org kan...

so i'm choose 3 gadis yang comel iaitu...

cik eja

hafizah

cik aish

ok done!

time for study miss hana!

MyEm0.Com

1 12 lepak di sini:

Mirul said...

thanx akak,
mirul dah baca :)