kawan-kawan yang hebat

Monday, April 18, 2011

:::Ilangkan stress :::




pernah tak anda merasa nak makan banyak2?

rasa nak hantuk kepala kat dinding?

rasa nak tendang orang seblah kanan dan kiri anda?

rasa nak menjerit kuat2 sebut perkataan yang indah2 ?

rasa nak kentut kuat2 bila lecturer meng"up"kan lagi esaimen?

rasa nak terjun bagunan???




tu menunjukkan otak anda mengalami stress tahap gajah.

ramai orang mempunyai cara yang berbeza untuk mengawal emosi.

tapi cara yang terbaik ialah makan coklat!



lecturer aku masa part 1 kat uitm dungun dulu selalu pesan bawak la gula2 time exam.....candy la,jangan la bawak coklat cadbury lak ! nnt kan terliur lak pengawas peperiksaan tu..kehkeh

hoit!

selain menghilangkan stress,coklat jugak boleh ,

* Penglihatan bertambah baik
* Mengandung vitamin A1, B1, B2, C, D, E
* Mengandung mineral
* Mencegah Kanker
* Memperkuat tulang, rambut, kuku dan kuit
* Mencegah penuaan


antara coklat2 kegemaran yg selalu menghiasi perot ku yang seksi ini dikala stress melanda dengan kencang~~~~

coklat ni aku jarang beli tapi tggu orang kasi je...kahkah...

kinder bueno!
i like it so much!
bila stress di tahap dewa gajah,mmg aku akan cari yg ini..

snickers!
coklat ni aku suka makan time aku rasa lonely.
gaduh ngan Mr.Bf ker,esaimen banyak ke.

toblerone..yg ni di kala mood stress tahap 1...tahap biasa je.
sbb time ni anak gajah x lahir lagi so x la stress sgt...

cadbury!yg ni aku suka makan time dalam bas utk perjalanan jauh...nak menghilangkan bau petai,bau kentut dalam bas..huhu
ice blended chocolate!

yg ni mmg raja segala coklat la! kek Black forest..ni yg rasa nak guling2 gi secret recipe skrg nih....

4 12 lepak di sini:

muhamad hanif said...

antu cokelat rupanya..bak sikit.

Ila said...

akak pun tgh tension ni...tp tak suka mkn coklat..camner tu

Miss Euoni said...

nak coklat tu c-kit .. ;P

..miss hana.. said...

anip : nak???beli la...hakhak

ila : knapa akak x suka makan coklat???rugi taw....

oni : meh la dtg sini...kita makan coklat sama2 =)