kawan-kawan yang hebat

Wednesday, April 27, 2011

:::benci kalau... .. :::

  • Tengah2 tido tetiber dikejutkan dengan bunyik alarm kete,motor dan sebagainya.dan ownernya mengambil masa yang agak lama untuk menutupkn suis sebab dia rasa bunyik alarm dia merdu macam suara ct nurhalijaMyEm0.Com.

  • Time nak bekfast nampak tahi ngan muntah kucing,gajah or rimauMyEm0.ComHilang selera.

  • Duk hafal2 notes MyEm0.Comtetiber uncle mesin rumput datang mesin rumput bawah flat.


  • Tengah duk makan kat kedai makan ,ada kawan datang tanya "buat apa kat sini?".MyEm0.Com Nak jawab pun serba salah jadinya.

  • Mood nak masak dah datang MyEm0.Com,tapi beras lak abis.Kena tunggu mood datang sebulan kemudian baru leh masak balik.

  • Aku tengah2 mamai2 ada orang call citer pasal bf/gf ,confirm dia letak je tepon aku sambung dengkor balik MyEm0.Com..

  • kalau beratur tunggu turn nak masuk toilet,sampai giliran aku je ada plak orang masuk.Nak bertukar jadi gajah pun ada rasanya.

  • Duk dalam bas,ada penumpang seat lain cakap kuat2.Bila orang lain duk kerling2 dia ingat nak ngorat dia.Tak taw ke orang lain semua dah mendidih organ2 dalaman tengok diaMyEm0.Com.
  • Gi kedai makan,tengok couple duk peluk cium ,MyEm0.Comraba2.. tempat awam tak yah la nak tunjuk mesra sangat . Boleh kentut berdarah kalau tengok lama2.Ingat ni amerika ke nak buat macam tu.Jangan sampai aku gi dekat MyEm0.Com n cakap "SELAMAT DATANG KE MALAYSIA"

  • Tengah syok berborak tetiber nampak lada kat gigik member.Nak bgtaw ke tak nak.Nak bagitaw ke taknak MyEm0.Com.Kalau tak bagitaw nanti lagi ramai gelakkan dia,kalau bagitaw confirm dia malu nak cakap dah.Argghh....azab btul.

  • Makan syok2,order tu ini tu ini...tetiber nak pi bayar,purse tertinggal...adeish.MyEm0.Com
  • Datang2 kelas dengan semangat waja,tetiber lecturer dengan bangga meng"sms "ari ni kelas dibatalkan.MyEm0.Com

3 12 lepak di sini:

sweet stalker said...

haha, kelakar lah.. hana hana :)

..miss hana.. said...

hikhik..
xder keje mcm ni la jadinya

Ila said...

banyaknya sebab...hehehe...semuanya menaikkan darah ek
Jom Baca Kuatnya pengaruh kawan