kawan-kawan yang hebat

Saturday, April 16, 2011

::: OdahOne Giveaway | Bersamamu Hidup Ini Indah Semuanya :::



thanks yup oni sbb tag miss hana.

pagi2 bukak blog dah kena tag,MyEm0.Com terus ilang ngantok.

muka baru bangun tdo mcm kak limah trus bertukar jd mcm nora danishMyEm0.Com.

t(*_*t)

mula2 aku x paham,apa nak kena buat nih..

kena lekatkan gambar bersama dengan Mr.Bf mcm kat bawah ni ke?
aku xder pic mcm ni ngan mr bf..MyEm0.Com

kebanykan pic kami berdua mcm nak gi perang dunia MyEm0.Com..

siap bawak lembing,tombak,lastik getah n pelbagai..hahaha,siyes tipu!

TAPI tApi taPi lepas menilai,teliti dan membaca satu2 baru la aku faham GA ni..

n now,jomla kita mengikut syarat2 yg tertera...MyEm0.Com


Syarat-Syarat Penyertaan GA :

1. Warganegara Malaysia yang mempunyai blog.
okes....ni konform layak!sy lahir kat malaysia tapi dibesarkan kat jepun..MyEm0.Comkehkeh

2. Menjadi follower bagi blog Odah + One = OdahOne
of kos!sy suka jadi follower MyEm0.Com ni...yg ke 378 yer cik odah

3. Buat satu entry berkenaan GA ini yang bertajuk;
"OdahOne Giveaway | Bersamamu Hidup Ini Indah Semuanya"
*Sila letakkan banner di atas di dalam entry tersebut & linkkan ke entry ini.

yg ni dah buat....ni page ni la entry n banner diletakkan


4. Tag 2 orang blogger untuk JOIN GA MyEm0.Com:


cik misi.
sweet Stalker.

5. Sila tinggalkan URL entry yang anda buat pada kotak komen di bawah entri ini dengan format seperti berikut ;

Nama : OdahOne
URL Entry : http://odahone.blogspot.com/2011/03/odahone-giveaway-bersamamu-hidup-ini.html
ok..done!MyEm0.Com

Tarikh Tutup :
30 April 2011

ok...apa lagi kawan2....join la!
mana la taw kan ada luck...bleh dapat hadiah2 yg comel..hikhik


eh lupa lak!KLIK kat gambo cik odah di atas yer utk join GA ni....
=)

3 12 lepak di sini:

sweet stalker said...

heee, thnks tag. :)
tapi i tak pandai lah nak join contest macam ni. huu

Cik Misi said...

thanx taw taG letak CikMisi ..InsyaAllah kalau free lbey ckit CikMisi join k..

Odah + One = OdahOne said...

Hi! OdahOne dtg tgk entry ni...thanx 4 join...everything ok...LULUS...mngkin anda adalah pemenangnya??? Gud Luck!! sbg ganjaran JOIN GA, OdahOne klik iklan nuff kat sini smbil fllow ur blog...Bersamamu Hidup Ini Indah Semuanya...Yeah!!!...boleh semak nama anda kat sini k...PESERTA GA