kawan-kawan yang hebat

Thursday, April 28, 2011

:::keadaan dalam dewan exam:::






di saat 30 minit pertama exam....



perhatikan gambar di atas...sume tempat penuh orang.



:::.selepas 1 jam.:::



:::.selepas 1 jam 30 minit.:::



:::.selepas 2 jam.:::



::.masa dah tamat.::


perghhh....dasyat la diorang yang kuar awal..

kalau datuk VC tengok mesti dia menangis sambil tepuk dahi kuat2 melihat kepantasan pelajar2 beliau menjawab soalan.

diorang ni jawab pakai tangan dan kaki ke erk...

physcho betol. Aku pun teringin jugak nak kuar awal.Leh dating ngan kak limah sambil minum air jambu tepi jalan.

tapi time final selalu datang lambat.kena duk depan sekali ngadap papan putih.tu nasib baik kena ngadap papan putih.Kalau nasib tak baik maunya kena ngadap mak atasinchi wat aerobik kat depan.Lalu lalang,sambil bunyik kasut mcm nak gi kawad.....dia ingat dewan exam ni tempat joging ke apa pi mai pi mai.....oh celala celala......Nak fokus pun susah!

bila masa tamat,pusing belakang sume member dah tinggal...
MyEm0.Com
celala betul nak kuar x ajak...kuikui


10 12 lepak di sini:

sweet stalker said...

haha, kelakar je. celala. huuu

Ila said...

takperlah..lamabat tak semestinya result tak gempak kan

manggosteen said...

haha.tu belom lagi tgk makcik2 menyembang dlm dewan pekse..suruh org senyap.tapi diorg yg bising..

cik sakura said...

hehe..rindunya suasana dlm dewan exam..kalau sorang dah bangun siap awal mesti semua pandang..

zaffira said...

selalu yg kuar awal tu sebab dah tak tau nak jawab ape..*aku ade pengalaman ni...haha*

tricksrex said...

hahahaha
paling tensi kalo lecturer pompuan lalu lalang kat tepi
tuk tak tuk tak tuk tak
bila kita pandang dia, die jegilnya kita balik
hadoiii

Cik Cempaka said...

2 kebarangkalian jer kuar awal ni

1. semua ilmu kuar laju jer time jawab

2. tak reti nak jawab dah, duduk lama2 wat lenguh vontot jer

comel lah entry ni, suker ^^

cik CT said...

keluar awal sebab soklan senang or x dpt nk jawab..hahah

Cik Nyna said...

haha, ini pun terjadi kat tempat nina hari tu, lg2 time jawab soklah psychology exam 2 jam, ada yg jawab dalam masa 30 minit . mmg psycho betul dorang tuh ;p

MissNaL said...

tu la pasal.serius kagum org yag kuar awl wktu xm.mira kalo dah xtau nk jwb pun tak kan kluar awl takut rasa bersalah.skali bila dh kluar xm idea dtg mencurah2 kang menyesal xsudahh plakk.. hehe.. kesudahannya, tggu ja la smpai abeh masa mnjawab dan menunggu idea yg xdtg2 jugakk..arghh