kawan-kawan yang hebat

Wednesday, April 13, 2011

:::aku bukan engkau dan engkau bukan aku


MyEm0.Com

hafhafhafhafhafhaf..

ketawa pun dah semput.

sebelum aku sambung berlari membaca notes utk test esok,nak berenti rehat amik angin kat sini jap la...MyEm0.Com

semput taw x!


berdirinya aku di sini ingin mengucap sepatah dua kata sebelum aku takleh berkata2 utk malam ini

MyEm0.Com


di sini beta nak berpesan kepada makhluk2 yang masih tidak sedarkan diri...


kalau nak mengata org pandang la kiri kanan.


kentut bau telo tp ada hati nak ngaku kentot bau rose.


taik hidung pun melekat kat hidung lagi tapi ada hati nak tegur tahi hidung org.


aku paling pantang kalau org suka mengutuk pasal fizikal org.


ntah,sbb aku rasa xder satu pun manusia yg perfect kat muka bumi ni


Eh,korang ingat ratu cantik tu mmg perfect ke?


kat luar jadi miss universe..


cuba pi umah dia time tdo..


ntah2 tdo berdengkur ke,


tdo selalu mengigau ke..


yang paling sadis ntah2 bila bangun tdo dia ngan hantu kak limah lebih kurang je..


kita mana la taw kan..


sbb tu kita xleh nak menilai setiap org dengan begitu mudah.


setiap org x sama perilaku.


bukan semua org leh ikut cara kita.


x semua org yg pandai itu adalah pandai.


dan x semua org yg bodoh itu adalah bodoh.


satu je nak pesan.


" kalau korang x berlagak,cicak kat umah korang mesti bangga dengan korang taw.."


ok

1...2..3..


khadam2,sila tunduk hormat utk org yg baca entry ini...




MyEm0.Com


td sempat la plak aku berblogwalkin. saja nak mengushar.mana la taw hantu kak limah kite ada blog jugak dalam diam. nnt bleh blajar ngan dia mcm mana nak berlari laju2 atas atap umah.


=P

nak tutup kedai dulu la...MyEm0.Com


tlg angkat boleh MyEm0.Com berat!

2 12 lepak di sini:

Azlan Hasan said...

hehehe..da nak tutup kedai ke??xpe2..letak buku tu atas meja..nnt aku angkat..heheheh

Regards,
-Strider-

..miss hana.. said...

umah aku xder meja la strider..
aku study atas lantai jer...kehkeh...=P