kawan-kawan yang hebat

Thursday, May 5, 2011

:::SEGMEN: Saya sayang blog saya:::

:::kalau nak join segmen ni klik gambo di bawoh:::

  1. sila letak header KIC ni..
  2. tajuk: SEGMEN: Saya sayang blog saya
  3. jawab soalan2 yang sangat mudah ni..
a) apa pentingnya blog dalam kehidupan korang..?
b) apa istimewanya blog korang tu..? cer cite sikit..promote2...huhu
c) kenapa korang sayang blog korang..


::::::::::::::::::tersebut la kisah di suatu ketika dahulu::::::::::::::

Blog merupakan sumber inspirasi.Blog tempat meluahkan perasaan.Tempat nak memerli orang,blog tempat nak ketawa kuat2 sampai pecah usus.Blog membuatkan aku menjadi busuk hati melihat blog2 yg pemes.Blog membuatkan aku lupa nak makan.Blog membuatkan aku tak lena tidor.Blog membuatkan mandi ku tak bersabun.Blog membuatkan aku lupa kepada Mr.bf. Blog membuatkan aku x dapat DL setiap sem.Semua salah blog la!celala punya blog~~~~~Ececeececece.....MyEm0.Comhahahaha.....

xder2....siyes2..MyEm0.Com
Aku suka blog sebab aku suka berimaginasi,bercakap,berketawa,berkawan,berblogwalking MyEm0.Com,bergaduh,bertegur sapa,berkongsi idea,berinternet,bertekan2 keyboard,bergerak2kan mouse...


Blog aku tak istimewa cuma unik.Sebab aku citer hal aku,so sume dalam blog aku adalah pasal diri aku.Tidak akan ada manusia yang sama dengan aku.Kalau nak copy paste kat blog ni pun aku tak heran ~~ MyEm0.Comsebab everything dalam blog ni adalah kehidupan aku.So x kan la kalau aku nak citer hari ni aku gi melawat umah kak limah,orang lain pun akan citer benda yang sama kan.Tak logik~~~kehkeh...

Mestila sayang blog nieh!MyEm0.Com
Sebab blog nie la aku ada kawan.kalau tak,dulu aku kawan ngan kak limah jer.Sekarang ni dah ramai kawan...walaupun cuma di alam maya tapi diorang membuatkan aku happy.Lagi satu aku nak memperbaiki aku punya bahasa sebab Mr.Bf slalu cakap aku punya bahasa lintang pukang macam keling tapi sekarang aku dah tak macam keling lagi.Macam jepun lak kot...MyEm0.Comececece...


1 12 lepak di sini:

Nour Akmal said...

dah update segmen ni..kamu tersenarai..=)