kawan-kawan yang hebat

Thursday, May 19, 2011

:::jemputan kahwin::::



setelah mendapat persetujuan dan ditetapkan tarikh.kami kedua2 bakal pengantin ingin menjemput semua warga blogger yang telah menjadi follower blog ini untuk menghadiri majlis perkhawinan yang akan diadakan hujung bulan ni...

kalau sesapa yang teringin nak mai kenduri aku dan belum jadi follower aku cepat2 la follow blog ini oke.

makanan dikategorikan kepada 3 kategori :

1. Follower yang rajin komen entry+ shoutbox = nasi minyak+ayam goreng+ayam gulai+sirap limau ais

2 Follower yang hanya menjadi follower dan jarang mengkomen = nasi putih+ayam goreng+air sanquick

3. Mereka yang belum menjadi follower tapi selalu komen kat sini = nasi putih+ikan goreng+air sirap

sila pilih kategori kamu supaya senang nanti untuk makanan di agihkan!...

kahkahkahkah...

gila skema ! hoit,tipu2....

x kan la aku nak wat macam ni,gila berlagak siap bahagi ikot kategori...tipu je la oke!

4 Jun 2011,ramai gila memilih tarikh ni untuk bernikah dan berkahwin.Tu belum campur yang nak beranak,bermengandung,bercouple,bertunang pada tarikh tersebut.setakat ni aku dah dapat 6 undangan perkhawinan,macam mana la aku nak buat partition perot ni nanti..perot baru nak kempis akan jadi kembung dan berbau gulai ayam la plak nanti. Cukup la dengan bau pusat yang ada kat perot ni xnak dah ada bau lain.

Selamat pengantin baru kepada mereka yang bakal mendirikan rumah tangga.Semoga hubungan kalian sentiasa berada di dalam limpahan kurnia ilahi.Jangan masa couple je romantik2 bila dah kahwin ada je yang tak kena.Nafas berbau la,ketiak menggerutu la,kepala berkudis la,bulu hidung terkeluar la,rambut panjang sebelah la,perut berpanau la,pusat terkeluar la,tido mengigau la,tido berdengkor,kencing malam la…macam2…Bersyukurlah dengan kurniaan tuhan,kita kena ingat nobody perfect oke….terima la pasangan kita seadanya.

That’s all…

3 12 lepak di sini:

muhamad hanif said...

bau pusat ? eiiiiuuuuuwwww. .

wakakakakaka !

Ila said...

hana nak kawen ker...cer cite kat ner..hehehe

..miss hana.. said...

hanif : eleh,eiiiuuuwww erkkk...ntah2 bau pusat dia lagi kuat...hahahahaha


kak Ila : hehehehe...hana x kawin lagi..kalau hana kahwin nanti abis semua follower hana jemput kasi gegar kanopi nanti...hehe