kawan-kawan yang hebat

Wednesday, May 25, 2011

:::Result takleh nak check:::



semalam dah mula rasa neves.Sebab dapat tahu result kuar ari ni.

25 May 2011.

kat FB org duk post macam2,Nebes la,excited la,sedih la,gementar la....macam2 feeling dah aku nengok.Dah rasa macam kat wad bersalin pun ada rasanya.

Pagi tadi duk kat kedai pun gelisah.Pi mai pi mai sampai pusing kepala.Orang mintak lain aku kasi lain.Nak makan pun dah tak bernafsu.Resullt punya pasal weh!

Dalam kepala otak asyik pikir nak balik,nak bukak lappy nak klik lelaju kat gerbang maklumat pelajar UiTm.

Dah tutup kedai cepat2 Berlari2 balik umah,tendang pintu,selak langsir on semua suis dalam umah.Lempar bag jejauh, on lappy.

Bukak2 lappy internet lak bergerak dengan perlahan,macam celala jer rasa~~~

ntah macam mana aku leh terlelap lak depan lappy,nak marah sangat kat server uitm kot.Nasib baik Datuk VC x masuk dalam mimpi aku tadi.Kalau tak,mesti tak bangun lagi sekarang ni sebab tunggu turn nak salam dengan beliau.

Terkejut lak,tengok jam dah 3.56 pm.Bukak la gerbang maklumat pelajar - boleh masuk -pastu nak klik kat check examination result ,dia tulis "pautan ditutup".

terus capai fon kol fakulti.sambil hentak2 kaki tahan marah....nasib baik x kuarkan suara grrrrrrrrrr....kalau x mesti akak kerani tu nebes lak.

Dengan berhemahnya aku bertanya2 ,last2 akak tu jawab,

"Adik ni diploma ke ijazah?"
ijazah a.......

"ari ni result untuk diploma je ,ijazah bulan 6 baru kuar result.Ni mesti tak baca abis ka wall tu erk"

gurlllppp,

"Erk???!"

Punya la semangat aku tak makan pagi tadi,x kan nak tunggu bulan 6 plak kot.Tak larat dah nak debor kali kedua.Cukup la tadi debornya.Tapi apa2 pun syukur dengan result kali ni.

aku dah taw gred cuma nak taw CGPA yg betul2 dah confirm je...

cepat la uitm weh..

waaaaaa.........





3 12 lepak di sini:

nana riduwan said...

uitm ade hantar kt email yang hana daftar kt student portal..cube check. :)

Azlan Hasan said...

hehe..lagi 6 bulan..lama gak tuh nak tunggu..hehehe

Regards,
-Strider-

..miss hana.. said...

nana : just diploma je dear,degree kena tunggu next month =)

mr strider : hehehe...jenuih la nak tunggu 6 bulan...result keluar bulan jun =)