kawan-kawan yang hebat

Wednesday, May 4, 2011

:::ohmmaaai:::



dah ada berberapa orang duk tanya "need help utk modify blog ke x".

sob...sob...sobb....

buruk sangat ke blog ini.

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....


tacink ni ...tacink ni...cepat pujuk pat~~~




9 12 lepak di sini:

nurelinda said...

haha. tak buruk lahh

muhamad hanif said...

hahaha..dorang tak perasan blog awk sebab dorang perasan blog dorang cantik ?

kahkahkah !

tikin said...

alolo.tamO la cdey2 cmtu miss hana..senyum la ckit..:)
blog cik hana Oke la..xbruk pOn..
sape ckp cmtu..meh nk p cubit2..hihi :p

..miss hana.. said...

el : erk???hikhik....tq2!

anip : mcm tu ke??nasib baik la miss hana ni bukan jenis perasan kan..hahaha


tikin : cdey taw...ingat nak majuk membawa diri duk atas atap ngan kak limah dah td,, nasib baik ada jgak kawan2 yg sudi pujuk...hikhik

Fathiah Hamim said...

alololo cian nyaa. diorang tuh saja nak promote bisnes. :)

Mr.Thinker@Ali said...

Tenang2 aja. This is your blog, not them yo! so, up to you how to make it nice or not. anyway, blog Miss.Hana simple and I like simple thing. :)

ghost writer said...

iskh..ok aper..nak modified ape lagi.

atau hana sendiri yang tak puas hati?

acan ketot said...

comey da 2...

Aida Omar said...

mana ade buruk la..
ok je tgk..
saje la tu nk eksyen..
hik..hik..