kawan-kawan yang hebat

Wednesday, May 18, 2011

:::GA header & template blogspot :::


terkedek2 jejari menaip ni..

kelajuan hanya 6 click/saat..

so korang tentu leh imagine betapa perlahan nya jejari ini bergerak.

jejari ni dah gemuk agaknya sebab tu dah tak laju menaip macam dulu.

ada tak kelas aerobik untuk jari tangan erk..

jari tangan je gemuk skit sebab terlebih zat asyik makan ngan tangan je kan.Lepas ni kena tukar makan pakai jari kaki lak kot, baru la jejari ni tak malas lagi untuk bergerak2 dengan seksi di pentas keyboard ini.

taknak menghampakan adik tikin yg chomel,sebab dia dah tag miss hana untuk sertai GA.

thanks yup tikin!

GA ni dianjurkan oleh blog alieff [dot] com

jom tengok sikit syarat2 nya :

Syarat-syarat Penyertaan:

  1. Seorang blogger Malaysia yang mempunyai blog berplatform "blogspot".
Aku dari Malaysia dan blog berplatform blogspot serta menggunakan window 7 sebagai operating system dan menggunakan intel core i3 processor serta keyboard aku ada 90 tempat tekan2 dan menggunakan nickname miss hana di alam maya bukan alam mayat oke….

2. Merupakan follower blog alieff [dot] com atau blog art-lief.

Oke…dah follow blog alieff!

3. Buat satu entri bertajuk "GA Header & Template Blogspot!". Dalam entri tu korang perlu:
    • ... tampal poster yang aku bubuh kat atas entri ni (tak kisah la nak guna gam @ tape);
    • ... cerita sikit header / template blog impian korang;
    • ... nyatakan (sekurang-kurangnya) 2 sebab kenapa blog korang patut menjadi salah satu pemenang GA aku;
    • ... dan tag (sekurang-kurangnya) 1 orang rakan blogger korang.
buat entry erk~~~~oke2….

poster ni di tempek pakai gam gajah dah ni ...kalau tercabut jugak tak taw la kan...huhu

Header /template blog impian aku mestilah lain dari yang lain tak kisah lah simple ke,merelip2 ke,blink2 ke,hitam ke,comel ke,gedix ke,rock2 ke,evil ke yang penting hanya aku sorang yang memakai layout and header tersebut....sekarang ni aku dah jumpa 2 org yg memakai layout ni….ni yang membuatkan aku eksaited untuk menukar layout…

Sebab kenapa aku perlu menjadi salah satu pemenang????

mesti la nak menang….kalau dah masuk GA x kan nak kalah lak.Motif masuk GA mestila nak menang kan….kak limah berlari atas atap pun ada motif,inikan pula kita yang lebih jelita dari beliau….

Lagi satu, aku nak sangat makeup blog ni…tapi tak taw nak design mcm mana…siyes!Lagipun sejak berkedai ni aku memang takder masa nak berdesign2 .. kalau la ada putera and puteri yang sudi menghulurkan sumbangan idea dan kekreatifan minda beliau boleh la tolong aku yerk

Dulu aku jual mahal sangat kononnya design ni adalah terhebat di antara yang terhebat…sekarang,hamek ko hana! Blog ko dah macam blog kanak2 riang je…

Dan sekarang aku nak tag Farah wahedda. Jom dear kita join GA ni, Walaupun blog kamu sudah comel,miss hana tetap nak ajak kamu !

4. Copy dan paste kod banner kat bawah ni dan paste kat sidebar blog korang. (boleh resize ikut suka jiwa dan raga)

owrait~~~~

5. Komen entri ni dan paste URL entri korang kat ruangan komen selewat-lewatnya 1 JUN 2011.
Done!

misi sudah selesai.

arigato!


2 12 lepak di sini:

アヌム ちゃん said...

Salam.
Datang visit sini..dan baca entri :) nice blog~
Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)

farah wahedda said...

thnkz sbb tag ^^....insyallah farah buat ^^