kawan-kawan yang hebat

Tuesday, May 3, 2011

:::IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY:::



tengah baca mentera nak kembalikan mood study tadi tertiber aku tersedak.

rupanya Hafizah panggil ajak join GA.

perghhh..ingat nak postpone dulu tapi bila tengok hadiah2 nya...

muka terus jadi sonok...ngeeeee.....

apa lagi,trus lempar buku atas atap,sampai melatah kak limah..

haishhhh...

begitula bersungguh nya aku untuk join GA ni.

nak join kena la memenuhi syarat2 nya...

SYARAT2 NYA IALAH :

1.Giveaway ni dibuat untuk followers belog Izyan Masri yang tercinta


ni dia buktinya..dah lama jadi follower miss izyan..

2.Letak header ni dalam entry korang.Pastu link kan dengan entry giveaway ni.


:::.SILA KLIK GAMBO DI BAWOH UNTUK MENYERTAI GA DARI MISS IZYAN.:::
sambung baca mentera...harap2 dapat menang!
nak choc!

3.Buat entry simple bertajuk " IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY "
tengah karang la nih...siap panggil karam singh walia lagi nak cari perbahasa yang sesuai~~
kahkah

4.Lepastu boleh lah tag 2 orang blogger lain.
aku nk tag Dya ngan Iera cepat join kalau tak malam ni Miss hana antar kak limah pi bilik kauorang..

kahkah.

5.GA ni akan expired pada BILA-BILA MASA atas permintaan kawan2 blogger.
Dah join!

6.Lepas buat entry,boleh tinggalkan link entry tu kat ruang komen

7.Pemenang ada dua kategori.hadiah utama dipilih oleh yan sendiri.

HADIAH-HADIAH:

Grand Prize : Wang tunai RM100 *Izyan masri pilih*
Second Prize : Sekotak chocolate moist brownies
5 saguhati : review blog setiap bulan sampai ada giveaway seterusnya.


kauorang x nak join ke?join a weh!

join a!

join a!

join a!

dah a, nak pi amik buku tadi,harap2 kak limah x bawak lari buku aku.





6 12 lepak di sini:

Dya said...

jangan hntr...haha...thanks tag!

Iera Lollies said...

thankz tagging dear! :)

..miss hana.. said...

Dya : hahaha...takut erk??kak limah baik,dia x kacau org...

iera : most welcome dear! =)

Izyan Masri said...

FUUH2.TIUP SIKIT BIAR MENANG.THANKS JOIN YE SAYANGG :D

..miss hana.. said...

izyan : dah semput nafas ni tau asyik duk tiup asap jampi je...kahkah

thanks darl!

umiabie said...

aku tak faham betul bahasa malaysia tp dikit-dikit tahu artinya.. nice info, thanks.. salam kenal..