kawan-kawan yang hebat

Wednesday, May 11, 2011

:::menghedit:::





ingat nak melukis tapi idea tak datang.

puas perah otak.

x bleh jugak.

kena pergi bertapa ngan kak limah atas atap mcm dolu2 kot baru idea untuk melukis tu datang.

bukak laptop tapi tak taw nak wat apa.

nak ngumpat kat blog.DAH!.

berblogwalking.DAH!.

bukak facebook.DAH!.

gi kaco org.DAH!.

so jadila aktiviti menghedit gambo untuk dijadikan wallpaper lappy.


nampak je muka ganas tapi dalam hati still ada taman der http://www.smileycodes.info

3 12 lepak di sini:

cik ayin said...

boring ke ape ni..hahaha.. :P

Mohd Ridhuan said...

hehehheh...
okla tu mengedit walpaper lappy...
uhhuuhhu

..miss hana.. said...

ayin : hahahaha....borink tahap gajah mcm ni la jadinya.

ridhuan : hahahaha...perli erk..