kawan-kawan yang hebat

Wednesday, May 25, 2011

:::Komen Lelaju Blog Nohisme:::



::: Entry ni khas untuk noh :::

yg lain jangan jeles...ececece

=P

1. Aktiviti follow memollow ini telah berlaku sejan zaman logam lagi.Aku dah lama jadi pengikut setia ko encik Noh.

2. Entri : Kalau aku nak komen semasin dan setawar semanis takleh erk?memang kena pedas ek?kehkeh.....Blog ko kemas,tak amik masa yang lama nak loading dan yang paling penting entry2 ko berjaya buat aku tak ngantok.....

Cuma aku nk cadangkan kotak chat tu letak la kat atas,biar orang bukak blog ko diorang nampak kotak chat dulu, senang diorang nak taip kalimah cinta "follow kamu,follow me back yup!" kehkeh


3. tag :

dak eina

bambam

4. Dah tinggalkan sepanduk kat entry supaya ko datang jenguk aku balik...kehkeh.

nak JOin Klik sini

4 12 lepak di sini:

Mrs. Farhan said...

congrats.heheh.encik noh pilih kamu. =)

b a m b a m ' s said...

thanks 4 tagging! :)

LuN@_aiDi said...

salam kenal,
jln2 dan bace entri disini ^^
follow ur blog too..
feel free to visit my site yea^^

Miss Eyda said...

jom join contest. eyda tag hana =)