kawan-kawan yang hebat

Wednesday, February 8, 2012

::: Pekerja KFC yang kurang ajar :::









Tajuk tu saja nak buat gempak.

:P
.
Pasal ayam pun nak gaduh2...tapi customer pun kena la faham...ayam dah takder nak buat camner...pergi la kedai sebelah pulak makan gajah salai ke,kangaroo masak lomak ke,buaya masak kicap ke,domino pizza pun ok jugak..

kan dah dapat malu kalau camni.

eh,ingat comel sangat ke kalau boleh maki-maki and gaduh depan public.

nak perasan comel lettew....

daripada elok-elok nak makan ayam terpaksa makan hati pulak.



# sebab tu sabar separuh dari iman...bukan senang nak mengawal marah...

Allah berfirman yang bermaksud:
“Dan sesungguhnya Kami akan memberi balasan kepada orang yang sabar dengan pahala yang lebih baik dari apa yang telah mereka kerjakan.” (Surah al-Nahl, ayat 96)




9 12 lepak di sini:

Mohd Hasan Ramli said...

yg akak baca kasteme tu yg kurang ajo...mmg la kasteme is always right....tp bila dah maki2 ni dah jd terbalik la...kasteme is wrong...he he he...rasanya dua2 salah....=)

..cik hana.. said...

memang la..hana pun baca jugak ...customer yang maki dulu :)

..cik hana.. said...

memang la..hana pun baca jugak ...customer yang maki dulu :)

cinta siswi said...

dah ayam xda nk buat cmne.. bg mkn kaki bru tau..hihi.. :P

Ayen... said...

ayam x dpt,malu dpt...pd sy laa kan,klu depan public tu kadang2 kenalaa ade tolak dan ansurnya serta timbang rasa sesama kita walaupun kita dipihak yg benar dan betul.betul x?tp sy sendiri pun kadang2 guna gak 'customer is always right' tu...ego kan,hehe..

..cik hana.. said...

siswi: kalau bg diorang makan kaki,nak berjalan pakai apa nnt..haha

ayen : hehehe..biasa la..customer is always right walau salah mcm mana pun :)

Ahmad Sabree said...

ish2.. tragis nyeee....

k@!sh!n said...

dah le penat, customer lak byk songeh kan dah kena..sabar je la ;)

Anonymous said...

mmg customer 2 la salah,.. cina mmg byk songeh. nk mkn pn mngada2.. mnyampah!!