kawan-kawan yang hebat

Saturday, February 4, 2012

::: Dah ada BF?? OK Bye! :::








hai
..hai jugak..

nak kawan boleh?
..no hal,boleh je..

dah ada bf?
..takder..

takkan la muka ciut macam ni takder BF
..takder..

betul ke takder, tak cayalah..
..ok,ada..

oo..ok babai!
..???..pehal lak ni..




aku pun konfius...dia ni nak kawan ke nak kahwin  nieh.


orang yang single je ker boleh ramai kawan?...






ABGGG!!!!


:
:
:
:
:
:






:P




17 12 lepak di sini:

Ruby Mahabbah Fillah said...

hehhehe amboi...

pakwe diotg abg eron aih..ihihi

Ruby Mahabbah Fillah said...

hehhehe amboi...

pakwe diotg abg eron aih..ihihi

aida azira said...

amboi cik hana..
kemain lagi.. aaoron aziz tu..
tp kan, betul l, bila pompuan kata dia dah ade pkwe, mesti diorg teragak2 nak kawan..
aisshhh.. ape r diorang ni kan?

aida azira said...

amboi cik hana..
kemain lagi.. aaoron aziz tu..
tp kan, betul l, bila pompuan kata dia dah ade pkwe, mesti diorg teragak2 nak kawan..
aisshhh.. ape r diorang ni kan?

emy|farid said...

hahaha buka main lagi pakwe dia aron ajis. hehe

Syafiq Isme said...

hahahahha amboi kemain lagi ye. ni kene saman nanti dengan aaron aziz ni. hahaha eh , sy ada buat satu entry ni mintak awak bg pandangan boleh ? terima kasih. Menangis, lelaki ke perempuan?

..cik hana.. said...

ruby : muka je sama..ni pakwe hana nama airon ajish bukan aaron aziz..hakhak :P


aida : tau takper...mula beria2 nak berkawan pastu bila cakap dah ada bf terus said babai...heran hana.


emy : airon ajish bukan aaron aziz :P


syafiq : hahaha...x kan la abg airon ajish nak saman lak ..btw,hana dah menconteng kat entry kamu tu :)

GEMUKituMENARIK said...

HAHA !

die nk kawen tu . tu yang mengenyam je .

..cik hana.. said...

fatin : hehehe...x nak la kahwin dengan org yg x kenal..

sabry oppa said...

singgah sini n bace entry....
nice ") nice ") like :) like :)

http://sabryoppa.blogspot.com/ (blog personal)
http://shaberry92.blogspot.com/ (blog kpop)

singgah, komen n follow lah blog sabry oppa kalau sudi...

nice to meet you...^_^

cinta siswi said...

haha.. untungla jdk cntik cm hana..
sume tegur..hihi.. siswi xdak org nk tgur un..haha. :)

Si BuDaK KaChAk said...

lg bgus klu jumpe org camtu...awl2 kita bleh tau niat sbnar dia...so lbih baik jgn kwn org camtu...

jd la mcm sy yg iklas bkwn...

neway dah ade bf ke???hehehe...gurau je

=)

miss.beeka said...

hekhekk ! sukee :))

ku-cit said...

sy pn nk kenal jugak bole??? ehehehe

..cik hana.. said...

sabry oppa : thanks dear...nice to meet u too :)

siswi : mak hana pesan,kalau ada org puji hana cantik, kena pi cubit pipi kiri n kanan orang yang puji tu...sbb nampok sangat menipunya....hahaha


si kachak : neway...i single lagi..u kacak kan...nak jadi bf i x??hahahahaha...gurau jer!

p/s : betul tu,berkawan kena ikhlas baru la ramai kawan syg :)


miss.beeka :thanks dear :)

ku-cit : boleh2....dah jadi follower lom nih..syarat utama nak kenal kena la jadi follower...hahaha :P

Ayen... said...

kahkahkahkahkah.....lawaklaa,pandai awk ni.

..cik hana.. said...

ayen : hehehe..:P