kawan-kawan yang hebat

Thursday, February 23, 2012

::: Happy Birthday aaron aziz :::



♥♥♥♥
:
:
:
:
:
:
Hari ni tak boleh menaip terlalu panjang,air hidung keluar dengan laju sekali gara-gara terlebih makan belacan. Sebelum keyboard banjir,terpaksa menidurkan diri sendiri.Harap-harap penyakit selsema ini akan hilang dengan kadar yang laju. Dah penat menyebut nama hasyim...mahu tido dan sebut nama airon ajish la pulak...


tata...








apa-apa pun happy birthday untuk abg aaron yang ke 36...semoga berbahagia bersama isteri dan anak-anak tercinta.amin.


7 12 lepak di sini:

cinta siswi said...

epi befday ex tunang.. sori la lmbt wish..haha..

..cik hana.. said...

ex tunang?...ni yg buat hana jeles ni..hehe :)

Si BuDaK KaChAk said...

pergh...smpai beday org tu pun leh tau ek??

beday sy yg bru lepas tak wish pun...

p/s : aaron da berbini...sy single lg...hahaha

sha my heart said...

ui, wish for celebrity? y not just twit him? =)


menjemput blogger join
segment kenangan persahabatan masa sekolah rendah.


mesti korang ada kenangannya kan?
jemput join segment ini ya

ROJAK said...

org singapore ni.

..cik hana.. said...

budak kacak : haha..happy belated bufday! lain kali bgtaw la awal2 bday,boleh buat entry bday pasal kamu...hehehe

sha : twitter pun xder camner nak twit2...huhu

rojak : yup :)

syafiqakarim said...

buat twitor dan twit.hahah
epy birthdayyy :p