kawan-kawan yang hebat

Friday, February 17, 2012

::: Kereta tidak berpintu :::





Bermacam-macam jenis,bentuk,warna dan saiz kenderaan yang dihasilkan oleh perodua n proton untuk rakyat malaysia.


Tapi bila terjumpa jugak yang bawak macam ni rasa nak bukak tingkap kereta and bagi tazkirah 3 muka surat.

Kalau dah tengok keadaan macam ni,DR M pun boleh menangis sedih taw..

kereta tidak berpintu jugak diorang nak naik ramai-ramai.

 Macam mana la boleh lulus undang-undang jalanraya nih!!

Bahaya gila taw tak.

menyusahkan pengguna jalanraya yang lain dan kalau la terjatuh salah seorang tu tak ke bahaya.

pastu mula la nak salahkan kenderaan lain.

Kalau la terjumpa orang-orang camnih kat traffic light,rasa nak bertukar jadi bukan manusia pun ada






3 12 lepak di sini:

cinta siswi said...

comelnye..hikhik..

#kalau nk bahayakn diri sendiri..tolonglah jgn bahayakan org lain.. ^^

Carpet Cleaning Melbourne said...

hello.. just dropping by to leave you a smile..

kaishin said...

saya suka single rider je hehe