kawan-kawan yang hebat

Monday, February 13, 2012

::: Happy Valentine Day :::



"Happy valentine day!"

kata syaitan-syaitan yang kurus dan akan menjadi gemuk pada tanggal 14 febuary.




kauorang mesti tak nak menggemukkan syaitan kan so jangan la sambut valentine day.

dah la menggemukkan syaitan pastu syaitan tunggu lak kat neraka.

sanggup??

fikir2 kan lah kenapa kita HARAM menyambut  perayaan syaitan ini.

Mak bapak lahir kauorang kat mana?malaysia kan?

so tak payah la nak ikut sangat budaya2 luar tu..




muka kauorang tetap tak kan jadi macam omputih pun kalau sambut valentine.

nak perasan comel lettew..

6 12 lepak di sini:

Noh Kodiang said...

btol2...stuju.!!!!!...selamat blaja kat shah alam...noh balek shah alam lambat lg...praktikal weh.

k@!sh!n said...

kalo yg tak elok tu ramai je yg ngikut kan..

..cik hana.. said...

noh : hehehe...praktikal la best,dapat banyak input and paling syok sebab takder final exam...:)

k@!sh!n : betul2...bnda yang negatif selalu jer ramai yang nak ikut

Butik fiQ'Ra said...

yup, elakkan lah. dan beringat untuk org islam.. anyway salam ukhuwah ;)


Jemput cuci mata tengok shawl, tudung, inner di butik fiQ’Ra =))

http://www.facebook.com/media/albums/?id=164060767034987

Nanie said...

Malangnya walau dah tau tak baik nak ikut budaya yang tak elok tu... masih jugak ramai yang selamba je sambut! Semoga anak cucu kita tak de yang ngikut...

cinta siswi said...

ape tu valentine day?? ahh.. jakunnye siswi..hehe