kawan-kawan yang hebat

Tuesday, June 7, 2011

::: Tentang Lelaki :::


http://www.smileycodes.infoKali ni nak bercakap pasal lelaki la plak...asyik bercerita pasal gurlz je.Lelaki pun nak femes gak kan...kehkeh.

1. Lelaki tidak suka dipaksa atau di ubah penampilannya...lelaki mempunyai ego,so jangan la terlalu memaksa diorang.

2. Lelaki lebih gemar menggunakan produk kecantikan yang sama dan mengambil masa untuk mencuba sesuatu yang baru...

3. Minyak wangi berunsurkan spicy dan oriental menjadi pilihan. Jarang jumpa lelaki yang akan berbau bedak baby&johnson...

4.Jangan kritik cara mereka berpakaian,cara mereka menyapu gel rambut atau cara mereka menyikat rambut....asalkan mereka selesa dengan gaya mereka udah..

5. Lelaki yang merokok pasti akan merokok sedas dua setiap kali selepas makan. So kalau dapat bf/suami yang kaki merokok better kuar makan kat warung2 jer la...kalau ajak pi makan kat restoran yang high class si dia pasti akan gelisah sebab tak leh nak melepas tembakan asap ke udara.

6. Seluar jenas/slack diorang biasanya akan diperam berbulan2 sebelum di basuh..

7. Lelaki kurang gemar membeli belah di butik atau shopping mall sebab mengambil masa yang agak lama untuk mencuba dan kebanyakkan mereka tidak suka menunggu dan melayan karenah2 jurujual yang menyibuk.Lelaki kan kurang sabar...kehkeh.

http://www.smileycodes.infodan kepada lelaki di luar sana,elakkan memakai topi dalam jangka masa yang agak panjang kerana ia akan menghalang pertumbuhan rambut serta kurang mendapat penerimaan oksigen.

7 12 lepak di sini:

muhamad hanif said...

cool,,


AHHAHAHHAHAHAhA

..miss hana.. said...

anip : nak gelak gak la...hahahahaha...

Ila said...

senang cerita,lelaki ni ego kan...heheeh

..miss hana.. said...

ila : betul2...tapi hana sengaja panjangkan nak nampak susah sikit..hahaha

zaffira said...

haha...lelaki yang selalu pakai topi jugak dikategorikan lelaki yang kurang keyakinan diri.. ;)

Forte said...

tapi tak semua apply kat lelakikan? haha sbb aiman sendiri tak pakai gel nor minyak wangi. bubuh bedak bedak ok ja

clothes selalu basuh, my mom made me

:P

..miss hana.. said...

zaffira : betul2...setuju!

forte : hehehe....dats y la hana cakap jarang ada lelaki pekai bedak so maknanya bukan semua lelaki tak pakai bedak kan =)