kawan-kawan yang hebat

Tuesday, June 28, 2011

::: Makian untuk Squidward:::




squidward : spongebob!jangan tulis entry pasal kekasih kamu..aku meluat nak baca~


spongebob : ohh,yer ke...baik squidward.saya tak akan menulis lagi pasal kekasih saya.Terima kasih squidward!



squidward : Hey kamu cerita di dalam blog kata kamu sibuk. Tapi kamu still lagi boleh update blog!


spongebob : saya memang sibuk.tetapi saya curi masa untuk update blog untuk menghilangkan penat dan mengantuk sebentar sahaja squidward.



squidward : spongebob!kamu bercerita pasal seluar kamu koyak???itu sangat memalukan apabila orang lain membacanya.



spongebob : Ohh,yer ker?saya hanya bercerita bukannya saya menunjukkan seluar saya yang koyak itu.Saya rasa ia tidak akan memalukan saya.



squidward : Kenapa kamu asyik bercerita pasal kamu je dalam setiap entry.Membosankan saya je la spongebob!




spongebob : Baik squidward,lepas ini saya akan bercerita pasal kamu pula.Sila ambil password dan email saya dan kamu boleh bercerita hal kamu di dalam blog saya.

***********************************

Kalau la sume orang mcam squidward,aku berani jamin spongebob x kan tinggal dalam air lagi...Rimas kalau serba serbi tak kena!

Harap2 aku takkan jumpa squidward yang kedua kat atas darat.

sekian terima kasih.

5 12 lepak di sini:

cucu umie said...

hehehe..memang sgt rimas kalo ad shbat mcm gitu..semua tak betol..bila enth nak betol yer

..miss hana.. said...

hehehe
tu la pasal...
asyik dia je yg betol kan..susah org mcm ni..hehe

chiah_ismile said...

ske spongebob!squidward berusaha jd normal sbb dy anggap spongebob ab-normal..hehe

Nens Collection said...

diktator squidward ni

Anonymous said...

mengapa tidak:)