kawan-kawan yang hebat

Sunday, June 26, 2011

::: Pasangan pelawak :::


Kalau nak dapat pasangan yg cun melecun,jadila pelawak...

kehkeh.Jom kita tgk pasangan peserta raja lawak dan juga pelawak terkenal di Malaysia.

Ada beberapa kawan selalu bercerita yang diorang terserempak mamat kumpulan sepah ni dengan aweknya...mmg mostly akan cakap cun giler woo!Mula2 aku tak berminat nak taw,lantak dia la nak ada awek cun ke seksi ke apa ke bukan ada kene mengena pun ngan aku kan.Entah kenapa tadi terbaca gosip,tertengok la mamat n aweknya...perghhh,cun giler!Mcm minah omputih pun ada...






Ni nabil lak....nabil ni dikira bertuah la sebab pernah bercouple ngan si cantik irma dan sekarang dah ada gurl terbaru lak...boleh tahan cun.......amboi2 ko nabil~~~~~~

johan dan isteri =)

shuib dan isteri
yassin dan isteri

tokey dan GF


saiful apek ngan isteri ...


Amir (raja lawak) dan pasangan.

Eh amir pun dah ada awek.Mesti awek dia bahagia ngan amir ni kan.Mesti perkataan i'm sorry tu selalu kuar daru mulut amir..

amir : sayang2,sori abg terlambat..i"m sorrryyyyyyy!

awek : eh xper abg....

amir : i'm sorrrrryyyyyy yer syg...


Dan yang ni last,salleh yaacob dan isteri keempatnya

Semoga mereka sentiasa bahagia dan kekal bersama hingga ke ahir hayat.

Cintailah seseorang itu atas dasar siapa dia sekarang dan bukan siapa dia sebelumnya.
Kisah silam tidak perlu diungkit lagi, kiranya kamu benar-benar mencintainya setulus hati.
Jika kita mencintai seseorang, kita akan senantiasa mendo'akannya walaupun dia tidak berada disisi kita.




5 12 lepak di sini:

theCAROL said...

kalau perempuan lawak bole dapat pakwe hensem takk ? :D

..miss hana.. said...

hahahaha....boleh kot =p

tapi setakat ni xder lagi lak pelawak wanita dapat suami/pakwe yg hansem2 =)

ashafanie said...

pelawak bila brsama psangan msti serius kan..hehe

The Crows said...

eh eh.. nk tumpang jgk la.. hehehe..
baru la LC dpt tgk wife apek.. ketinggalan sungguh

..miss hana.. said...

ashafanie : yer...maybe la kot.Hana pun x berapa pasti either diorang serius ke x bila bersama pasangan,sbb hana x pernah la plak couple ngan pelawak2 nih...hehehe


LC : hehehehe....tu la,apek kan susah nak tunjuk wife dia =)