kawan-kawan yang hebat

Sunday, January 1, 2012

::: kelepap kelepap kelepum :::


mak minah hendak ke kota baharu
pergi bersama dengan cik milah
semua orang duk bercerita pasal azam tahun baru..
aku pun nak bercerita juga lah!..


sambil tepuk dahi..tepuk dada,tampar pipi orang sebelah kuat2..
baru dapat membina azam di tahun baru 2012 ni..
aku bukanlah jenis orang yang suka berazam sebab aku akan jadi frust gila tahap cilala kalau apa yang aku nak x dapat..

oleh itu tahun ni aku rasa aku perlu berubah dan menyenarai pendekkan azam2 aku..
aku terpaksa menyenarai pendekkan sahaja kerana aku bimbang kalau aku menyenarai panjangkan azam2 aku,confirm semua gajah2 di malaysia akan kurus gelakkan aku..

mesti korang x nak gajah di malaysia jadi kurus kan...

azam cik hana di tahun 2012 :


1. X nak dah main geletek2 dan ketuk kepala kucing guna 2 jari....

2. Nak senyum tanpa nampak gigi..

3. kurangkan bersms dan bercall....

4. belajar untuk menjadi lebih serius dan matured.

5. x nak dah amik gambar dari sudut atas sambil muncungkan mulut semuncung2 nya..

6. x nak dah upload gambar kat facebook

7. Nak tutup telinga,pejam mata dan tutup hidung serapat2 nya bila ada manusia yang cuba bercakap dan berbicara hal orang lain :P




14 12 lepak di sini:

blogtilldrop said...

selamat melaksanakan azam....slmt tahun baru antara entry saya>>>> My Sabah trip: Dari Gunung turun ke pulau

..cik hana.. said...

thanks :)

..cik hana.. said...

thanks :)

minniey said...

wink wink :)

Teenager Housemaid said...

selamat tahun baru n moga dapat membuat segala azam itu..:)

Hafiz Al-Pazin said...

Happy New Year, selamat tahun naga. selamat melaksanakan azam itewww. hehehe

sabry oppa said...

singgah sini n bace entry....
nice ") nice ") like :) like :)

http://sabryoppa.blogspot.com/ (blog personal)
http://shaberry92.blogspot.com/ (blog kpop)

singgah, komen n follow lah blog sabry oppa kalau sudi...

nice to meet you...^_^

sitihanisahali said...

haha klaka2 azam awk.nway good luck semoga dpt tunaikan azam tu :)

Azie Azman said...

azam nak kahwin takde eh? hehehe
nak makan nasik minyak ni ;)

♥AieN ChoiN♥ said...

azam yang bagus.. :)

kaishin said...

mudah-mudahan tercapai azam tu..amin

p/s: pa n ma org setiu terengganu..

Cik Rose Cute said...

SEMOGA TERCAPAI AZAM TUE...

sis92 said...

hihi semoga istiqamah utk mencapai azam2 tsebut :D

Shah Rizar said...

aku harap azam no 5 tu trcapai.. hahaha