kawan-kawan yang hebat

Thursday, January 19, 2012

::: Jeles di mata perempuan :::







Mesti kebanyakan gegurlz tak pernah lari dari situasi macam ni kan...
kehkeh...


kita kena tahu..



·٠•● ♥ Kalau kita sukakan seseorang, jangan beritahu si dia. Nanti Allah kurangkan rasa cinta padanya. Tapi luahkan pada Allah,
beritahulah Allah. Allah maha tahu jodoh kita siapa. Jikalau Allah berkehendak, gunung pun boleh hancur lebur, kalaupun gunung boleh hancur lebur, bagaimana tidak dengan hati manusia yang lembut dan rapuh? ♥ ●•


So buat apa nak cemburu sampai menunjukkan ketidaksempurnaan kita..




Ingat,


Cinta merupakan percikan Rahmat dari Sang Pencipta.......... 
Dianugerahkan pada setiap insan yang jernih hatinya......... 
Hingga hati kekasih mampu bercermin diatasnya..



Hoi,aku bukan nak berjiwang jauh sekali nak berdrama air mata..tapi  syok  melihat teman2 yang berlumba-lumba mengupdate status di fb...ada yang sedih sebab baru lepas putus cinta,ada yang  happy sebab tak putus cinta lagi, ada yang lapor,ada yang  romantis sampai menggigil bulu-bulu di badan ni membacanya..tapi tak kisah la kan...apa la sangat nilai bulu-bulu ni kalau nak di bandingkan erti persahabatan...update la apa2 pun asalkan hangpa semua gembira dan tak menganggu kat wall aku dah...

Aku tak boleh terlalu banyak membaca ayat jiwang kerana akan mengalami pening dan buasir selama tiga hari berturut2...so x berani la nak share lebih2 pasal ayat cinta.





kalau ada yang terasa nak membaca ayat2 jiwang secara berterusan lagi baca la sendiri.



sumber :

Dan 








2 12 lepak di sini:

♥ MRS ZACKS ♥ said...

btul tu :) Allah adalah sbaik2 prancang. Hanya berserah kpdnya :)

..cik hana.. said...

betul tu dear..tak nak terlalu mengharap dalam cinta...allah lebih tahu siapa jodoh kita :)