kawan-kawan yang hebat

Tuesday, May 1, 2012

::: selamat hari pekerja! :::




Tengah syok berangan nak menjadi isteri mithali sambil menjemur pakaian di ampaian,

datang la suara garau macam orang baru lepas baligh.




sebab kenapa tak nak balas??

...ini penyebabnya membuat aku rasa mau sebat cuping telinganya...




Sengsara jiwa aku baca message ni .... berdarah otak  nak terjemahkan satu-satu apa dia taip. Last- last penyakit malas  menjelma . Itu pun setelah syaiton duk menghasut. So,jangan marah aku...marah syaitan, kerana selalu menghasut umat manusia supaya bersifat mazmumah.. :P



18 12 lepak di sini:

sis92 said...

haha dah lah ajak detim pastu ayat macam tak reti nak eja betol2
haiyooo

..cik hana.. said...

tau takpe...google translate pun x taw nak translate ape kalau tulis camtu...kehkeh

hazfee said...

wah! bahasa apa tu. ajar hazfee sikit.tak faham da taip apa.wakakaka. adoii la

hazfee said...

tapi kalau jumpa sms mcm ni memang tak balas la. hahaha. gila tak paham satu apa pun dia taip

fArAh kUchEnGg said...

haha ! kelaka ! :p x rety eja gaknya kn. hohoo.. kesian.. :)

Sya Syazana said...

penat bace meses lagu tu . kalau yang jenis huruf besar kecik kecik besar lagi lahh . tensyenn~

..cik hana.. said...

hazfee : haa...sebab tu la hana tak nak balas ...x taw language apa dia guna..kehkeh

farah :tu la,penat2 belajar tingi2 pastu eja camtu...

..cik hana.. said...

sya : kalau huruf kecik besar kecik besar tu lagi la tensen nak baca...boleh juling mata...kehkeh

aimi said...

ahahahhahaha seyes mmg kalo kne kt kite pon kite xkn blz =)

..cik hana.. said...

aimi : hehehe....betol2...sama la kita :)

Sis AI said...

Hm, zmn skrg.. Nak detim ajak lg sorang mmber jdi tukang jaga line. Setan duduk lenggang kangkung, krja dh kena take-over.

Apapun, mudah2han kita djauhkn drpada jdi mcm tu..

yana halim said...

salah satu sebab x folo satu2 blog tu...huhu

Cik Puan Muda Umi said...

ni la orang cakap bahasa alien..kehkehkeh

..cik hana.. said...

sis AI : tau takpe....nak dating pun ajak member,baik ajak mak ayah kan baru best sikit :)

kak yana : 0ooo...paham2...kehkeh

cik puan muda umi : kehkeh...alien dari planet mana la agaknya yang cakap camni yer..

cinta siswi said...

hahaha.. siswi oke je msj2 cmni.. tp so far xde lg la kwn2 msj cmni..hahah

..cik hana.. said...

siswi : kalau faham xper la kan,kalau berbelit2 pastu mood lak tgh emo memang malas la nak layan la kalau baca msg camni..kehkeh

Eein Azryn said...

Haha. Aku memang malas nak baca kalau orang send mesej macam tu.

..cik hana.. said...

kehkeh....eein,sama la kita...kalau dapat mesej camni memang seminggu baru reply kot