kawan-kawan yang hebat

Tuesday, May 22, 2012

::: Air mata seorang wanita :::



Aku jarang menitiskan air mata di hadapan orang lain melainkan apabila tidak berdaya untuk hadapinya bersendirian. Ibu selalu berpesan bahawa air mata adalah tanda kelemahan. Sebab itu jangan sesekali menitiskan air mata di hadapan orang lain melainkan kepadaNya tempat kita mencurahkan dan meluahkan tentang segala dugaan serta cabaran. Dan kerana itu juga aku cuba untuk mengentalkan jiwa,menguatkan hati dan berlagak tabah di depan orang ramai..

Dan kali ini air mata gugur lagi,bukan kerana putus cinta,bukan kerana diperdaya,dan bukan kerana dimarahi aaron ajish tetapi kerana terharu dengan suprise yang diorang buat for birthday kali ni..sangat terharu sehingga mengalirkan air mata. Seharian aku termenung,mereka berlakon seolah-olah tanggal 20 Mei itu tidak membawa erti apa-apa. Dalam fikiran aku,mungkin diorang fikir aku sudah dewasa so tak perlu lagi "bling-bling" kek , birthday party and present yang keanak-anakkan . Aku redha kalau betul la apa yang diimaginasikan oleh otak ku itu..

Tapi,

Apabila pulang ke rumah di kala senja ....WOW! i got this...




kek kasih sayang...really love it! My feveret blueberry cheese cake :)

birthday gift ♥... 


# peluang untuk menambahkan ilmu dunia dan akhirat...special gift from my mom and my lovely sis..



# kekasih baru yang bernama Mr. temox..


si temox ni lagi besar dari owner dia.

Thanks semua dan tidak lupa juga untuk rakan-rakan yang wish dan  mendoakan either trough fon or fb...Love u all! 







11 12 lepak di sini:

Chic Na said...

happy belated birthday sis. comelnya mr temox tu. :)

Herma Julianny said...

Wah...
Rasanya belum terlambat lagi kan?
Selamat hari jadi Hana..^__^
Semoga tercapai segala cita-cita...=))

9n0L4 said...

hepi befday hana! ;)

cinta siswi said...

epi belated befday sis.. comel tol mr temox itu.. hehehe.. :)

Fiza Diaries said...

hepyy bfday hana.. ^_^v

kaishin said...

selamat ulang tahun kelahiran ye..semoga sentiasa berbahagia, dipermudahkan perjalanan dan diberkati Allah :D

pinjam Mr Temox bleh hehe

Encik Atan said...

slmt ari peranakan....opss...lupa bwk hadiah...

Tinta Lana said...

Salam..alah hana..maaf, lambat kesini..lambat juga la wish nya..

Apapun, happy belated bufday ya sayang..pasni, leh dapat hadiah dari mak,lovely sis..n lovely hubby..eh?hahahaha

ayut said...

nak pinjam mr temox!!!nak bg kwan dgn opet kat cni..hihihi :) salam kenalan hana

..cik hana.. said...

chic na : Thanks dear! mr temox mmg comel,mcm hana la kan...hahaha :P

herma : hehehe...belom2...thanks dear!

9n0L4 : Thanks dear!

siswi : Thanks dear...mr temox je ke comel??hana ??hahaha :P

fiza : thanks dear!

kaishin : Amin. Thanks for da wish! nak pinjam mr temox? boleh2...hahahaha


encik atan : thanks ! hadiah kasi lain tahun pun takper...kehkeh


lana : its ok dear! thanks taw...kamu wish kat sini pun dah buat hana terharu taw...heheheh


ayut : hahaha...boleh2....mr temox ni pun xder kawan lagi,boleh la bagi kawan dengan opet tu...hehe

A said...

selamat hari jadi . tak lambat kan ? hehe :)