kawan-kawan yang hebat

Tuesday, May 8, 2012

::: Bercerita tentang perasaan :::



Bosan.

Bosan.

Bosan.

Bosan.

Bosan!.

arghh..







# maaf,gambar tidak membawa motif apa-apa pun.

Image Detail

12 12 lepak di sini:

sis92 said...

ohoiii monyet tu buat apa -,-

..cik hana.. said...

monyet sedang mencabut kutu di celah paha kawannya...kehkeh

coklat susu said...

perghh ganster monyet tuh!

Shafiq Hashim said...

Apa yg monyet tu buat..ishk2..hehe

hazfee said...

dahsyat kebosanan dia ni sampai post gambar pelik2.ekeke :P

mugmerah said...

stylo giler untie tu. kenal ke? hahaha

zuhanif said...

hehheh ni bosan tahap gaban la tu :)

Muhamad Azam said...

cheet tak bek malas malas babap karang

dah follow sini

jom ke blog saya : http://blogbudaksengal.blogspot.com/

Eein Azryn said...

Hebat nenek tu. Haha.

kakcik kepala kecik said...

dok buat natang apa la monyet tu. haha

..cik hana.. said...

hidayah : monyet gangster?? kehkeh...tp still takleh nak lawat aaron aziz dalam movie gangster kan kan kan ....kehkeh

hazfee : hahaha...tahu takper...ni masalah bosan melanda tahap kritikal dah ni..

mugmerah : kenal2...ni la kak limah yang baru lepas buat treatment rambut..kehkeh

zuhanif : ha tau takper...bukan tahap gaban dah ni....kebosanan tahap babun terbesor dah ni :P

azam : jangan babap cik hana nanti kak limah pi serang atap rumah azam kan....kehkeh

azryn : nenek zaman moden memang hebat...kehkeh

kakcik : monyet tu nak tengok selulit kawan dia tu kot...kehkeh

jaakechik said...

buroknya gambor monyet tuh! uishh...18sx!