kawan-kawan yang hebat

Monday, May 14, 2012

::: Happy mothers day :::



Happy Mother’s Day to the very special woman who has taught me the meaning of life through love.

Thanks for being a wonderful mother.

I love you ibu!

Mothers day kali ni agak berlainan kerana tahun ni kami berpeluang sambut dengan nenek di Impiana Resort Cherating..

walaupun kelam-kabut kerana semua busy semalam namun kami cuba mencuri waktu agar dapat meluangkan masa bagi menggembirakan hati bonda tercinta .. Event tersebut bermula dari kul 12 pm hingga jam 5 pm..kami tiba agak lewat jam 3.30 pm..dan merupakan last guest yang datang.Nasib baik dah tempah meja awal-awal ..Then bila sampai,kami disambut oleh waiter and waitress kat situ,diorang membawa kami ke meja....ohhmaiiii,dah la dapat meja kat depan sekali  and  ramai gila yang pi sambut mother's day kat situ....dah macam kenduri kahwin pun ada!

tetiber rasa jadi macam artiss pulak bila banyak mata memandang! mula la bontot ni bergoyang dengan laju untuk duduk di kerusi...segan la nak berjalan di dalam dewan yang dipenuhi dengan orang ramai..



nenek dan ibu! They are my heart :)



ibu dapat lucky draw...first prize lak tu! ohmaaiii...rezeki,alhamdulilah...



hadiah yang dimenangi oleh ibu,boucer percutian 3 hari 2 malam di impiana resort cherating serta bla bla bla bernilai rm700...honeymoon pulak la nampaknya :)



you are da great mom in the world!




before balik,kita posing dulu yer... thanks avon and impiana resort untuk majlis hari ibu yang super duper meriah dan gempak ini.







8 12 lepak di sini:

QA's ~ mamapapa said...

BESTNYA dpt lucky draw :D

hazfee said...

wah wah.best sambut hari ibu. Ada hadiah pulak :P

kaishin said...

wah meriah tu..selamat hari ibu untuk ibu hana :D

Niswatus Solikah Samik said...

selamat hari ibu ibu hana! hehe! rezki betul.. dpt hadiah syok.. =)

Sally Yatiey said...

Selamat Hari Ibu ^_^

sharul izam said...

wah best nyer..jadi anak yg baik ye..=)

..cik hana.. said...

hehehehe...thanks all! insyallah,doakan agar kita sama2 akan menjadi anak yang soleh dan solehah serta dapat membahagiakan parents kita dunia dan akhirat.amin.

Tinta Lana said...

Salam..

Patutla anaknya comel..maknya pun manis orgnya.. :)

hui..dah la smpai lambat..dpt lak 1st prize! rezeki tu hana..alhamdulillah. :)