kawan-kawan yang hebat

Saturday, May 19, 2012

::: Segmen "Saya Blogger Hot"

by Chegu Along. :::




Hari sabtu adalah hari untuk join segmen di blog selain dari aktiviti lain yang selalu dibuat pada hari sabtu ialah membesorkan perut,membulatkan muka,mengabiskan makanan dalam peti ais,dan mengabiskan minyak kereta ibu.

Segmen kali ni aku di tag oleh Kaishin,salah seorang blogger yang selalu meluangkan masa datang ke blog aku. Walaupun aku selalu merepek merapu meraban tak tentu hala tuju dalam setiap entry tapi dia rajin mengomen entry aku. Thanks sahabat!



Segmen ini dianjurkan oleh Chegu Along.

KLIK GAMBOR BERKELIP-KELIP DI BAWAH UNTUK JOIN



Setiap segmen mesti ada syarat  penyertaan kan...apa guna segmen kalau xder syarat nya..kehkeh

Syarat penyertaan :

1. Mestilah seorang blogger.
:::Ni dia bukti nya [  http://hanadababygurlzstory.blogspot.com/  ]:::



2. Follow blog Chegu Along. (wajib)

::: Follower yang ke 958 :::


3. Klik like pada page Chegu Along. (tak wajib)

::: Tak wajib tapi sunat muakkad je kan...kehkeh... Tapi takper la,aku klik jugak :::



4. Pastikan tajuk entri : Segmen "Saya Blogger Hot" by Chegu Along.

::: Done :::


5. Copy banner kat atas tu :  "Saya Blogger Hot" dan paste dalam entri anda.

::: Done :::


6. Paksa 3 kawan anda join segmen ni. 

::: Nih nak paksa 3 budak comel join :::






7. Tinggalkan link entri anda di ruangan komen di bawah.

::: Done :::


Tarikh penyertaan segmen bermula sekarang sehingga 11.59 malam 16 Jun 2012. Keputusan akan diumumkan 17 Jun 2012

:)

6 12 lepak di sini:

Nadratul Syazwana said...

Hanaa :) Thanks tag Nad heheh

..cik hana.. said...

ok...sama2 dear! join taw... :)

hazfee said...

haha, hot la hana :)

tirahzairi said...

tengs tag tirah...hana mucux...hehee

Pecinta pink^^ said...

salam..saya dtg singgah melawat,,dari segmen same:) jom ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html thanx ye:)

9n0L4 said...

selamat bersegmen la ye. ;)