kawan-kawan yang hebat

Sunday, May 27, 2012

::: Musim tayang muka :::




Pergh,tajuk entry kali ini agak panas kan. Tayang muka. Jangan tak tayang muka. Lepas ni ramai akan bawak kayu besboll mai hentam aku dan mungkin ramai juga yang akan terus unfollow blog nih tanpa membaca habis entry-entry aku.  


opss!

Relax dulu dear and darling semua...aku bukan nak berbicara mengenai tayang muka seperti  isu yang sedang hangat dibicarakan oleh si lelaki-lelaki luar sana dan juga perempuan-perempuan yang sangat anti dengan "gurlz"  yang suka menayangkan muka di facebook sambil buat muka duck face..aku tak kisah dan tak nak ambil tahu. Itu dah jadi kreativiti setiap manusia untuk bergambar. Kalau mereka rasa comel dengan berbuat begitu,just biarkan. Atau kamu jeles tidak boleh bergambar seperti mereka? hahahaha...ok2! enough to talk about that...

Maksud aku tayang muka kali ini ialah tayang muka dengan menghandiri kenduri-kenduri kahwin yang sedang hangat berlangsung sepanjang cuti sekolah ni. Cuti sekolah baru bermula tapi dah terpaksa menghadiri 4 kenduri rakan-rakan seperjuangan.. dan terpaksa juga menebalkan telinga dengan soalan "kamu bila lagi??" ..

sedihnya apabila mendengar soalan itu..Sambil menghulurkan hadiah sambil menahan air mata sebak... *ok,tipu! x nangis pun!*


Tapi,seronok tengok kawan-kawan dah mendirikan rumahtangga! To my dear frens, Ina.Ain.kak am dan mek nor selamat pengantin baru,semoga bahagia sampai ke syurga...amin....






Ina & yuzairi




ain & her husband

dua-dua ni kawan baik masa kat uitm dungun dulu...dan dua-dua juga memakai tema yang sama iaitu kelabu...sangat-sangat cantik!



kak am & daus

sorry kak am,tak dapat datang kenduri tadi....doakan kak am bahagia dengan abang daus hingga hujung nyawa!


DAN


cepat-cepat la lahirkan baby yang comel-comel yer sayang!




12 12 lepak di sini:

shafiq said...

haha , akak bila nak kahwin.?

opss dah tertanya plak , harharhar xD

..cik hana.. said...

hukhuk...shafiq..tanya la akak soalan lain, bila nak makan donut ke,bila nak bela kucing ke...soalan tu jugak yang ditanya...sebak ni taw~~~

hahahaha :P

lurun namzar said...

ooo kwn ain yer.
ain is my spupu. :)

Chic Na said...

musim cuti sekolah = musim kenduri.
jgn sebak2 tau. jodoh sampai nnti dptla cik na mkn nasi minyak. hehe.. :)

9n0L4 said...

soalan bese lah tu, jgn amek hati sgt. sng² jwb je, tunggu org yg tny tu sponsor ke. huhu.

syiela said...

biasalah soklan tu.. mmg itu je sng nak di tanya.. sabar ye...

tirahzairi said...

sy pon nak baby yg cenggitu..hihi

izla said...

nanti ada jodoh, giliran awak pulak..
don worry la dear :)

kaishin said...

asal cuti je mesti kenduri kawin kan :D..insyaAllah tak lama lagi hana pulak..amin hehe

hazfee said...

bila nak hantar kad kawen kat hazfee ni?wakakaka. :P ala, rileks2. muda lagi kot.kah3x :P

sis92 said...

hari ni pulak wa tkejut tengok ada org sudah kahwin rupanya sobsobs

gnesop.com said...

cik hana bila lagi? hehehe