kawan-kawan yang hebat

Friday, May 11, 2012

::: Artis datang komen blog :::



Apa perasaan kauorang bila ada artis datang view and siap post komen lagi.

mesti rasa over excited kan...mesti jejari yang montel tu meggedik nak tekan link-link dan view artis tu balik kan ...

ada sesiapa nak cakap tak rasa apa-apa? Mari sini nak geletek ketiak guna cangkul,tipu sesangat la kalau ada blog tapi takder rasa seronok orang view kita kan ..lagi-lagi artis pulak tu!


:)




Tapi yang paling best,mentang-mentang la aku suka aaron aziz...dia permain-mainkan aku pulak yer....takper-takper...



kalau menggunakan nama samaran artis dan link yang betul ke blog anda pasti aku akan senang hati untuk menekan link tersebut...

Tapi kalau menggunakan nama artis untuk menjadi kaya dan link yang entah apa-apa,maaf la yer,jari ini akan malas untuk mengkayakan orang  menipu ...kehkeh


11 12 lepak di sini:

hazfee said...

hahaha, selalu nampak nama macam ni tapi url entah apa2. terus padam je msj diaorg :P

CiK FizA said...

2 la kan. hahaha. wt suspen je. ingtkan artis btol2 td. hohoho =P

agaknya, kalau aaron dtg blog Cik Fiza, mau pengsan 2 minit. Ngee :DD

fArAh kUchEnGg said...

hehe.. sabaa jelahh yea kalau awk trkena link iklan2 tuhh.. erggh, fara pnh rase, sabaa jekp r kn. nk bwt cane lg. haha..

tp, kalau laa btol ade artis dtg ke blog kite. FUYYOOO ! terbaaeekk arh kn. haha..

Chic Na said...

kan? saja bikin gempak. :)

jaakechik said...

jaa pnah jgk dpt yg guna aaron aziz tu, benci betul

Eein Azryn said...

Salu kena link iklan. Hilang semangat nak blogwalking pastu. Grrrr. Budak tu comel. Haha.

Nora Karim said...

dunia blog ni sama je cam realiti... mmg ada segelintir org yg suka amik kesempatan...

NUR SABRINA FIRZANAH said...

dah kena dah macam nie . konon artis . hoho teringin nak jadi artis akgaknya hehe

sis92 said...

sbb tu jgn klik nama pelik2 :) ni sis bg tips ni
sebelum klik hala dulu cursor kt link tu ..nt kt boleh nmpak tu link blog atau iklan :)

kaishin said...

ingatkan betul la artis yg komen, rupa-rupanya....hehe sabar je lah :D

9n0L4 said...

lisa surihani pun ade jugak kdg². ;)