kawan-kawan yang hebat

Friday, May 18, 2012

::: Budak ni marah gambarnya

dirakam :::







Lepas tengok video ni satu perasaan yang timbul,perasaan untuk menjadi kanak-kanak montel . Comel gila....comel dan comel la...pernah aku sampai dimarahi customer kerana terlalu asyik melayan kanak-kanak montel yang banyak cakap .  Ni nak bagi tips sikit kepada sesiapa yang stress tahap kritikal tu cuba la pi layan kanak-kanak macam ni memang sure niat  nak terjun bangunan ke,nak minum racun tu akan hilang dengan serta merta.

Kanak-kanak adalah anugerah Allah yang sangat tidak ternilai..mereka begitu suci dan jujur serta sentiasa ingin tahu apa yang ada di sekeliling mereka.

 Ni nak paksa kauorang semua tengok jugak video ni! daripada duk tengok artis tayang bulu dada,bulu kaki,bulu lengan dan bermacam bulu lagi sampai aku pun naik berbulu mata tengok... baik ler tengok video camni..baru la kurang sikit isu rogol dan pembuangan anak luar nikah tu di malaysia...kehkeh


# bila besar nanti confirm boleh ganti tempat Datuk siti la kalau camni...come on bebeh!
kehkeh.


14 12 lepak di sini:

Fiza Diaries said...

alololo.. comeyy betul.. rasa terhibur plak hati ni.. hekhek..

..cik hana.. said...

comel kan comel kan ...rasa nak peluk2 je budak ni,nak dukung sure tak larat...kehkeh

hazfee said...

ala tomey2.wakakaka. tak pasal jatuh :P

..cik hana.. said...

comel mcm hana kan kan kan kan hazfee ..kahkah

..cik hana.. said...
This comment has been removed by the author.
sis92 said...

tak ley tengok sekarang.. nt dtg tengok balik :)

Chic Na said...

alololo.. tomel2 nya dia. mcm nak geget2 je pipi. :)

Sally Yatiey said...

Comel ^_^ Saya dah pernah tengok video ni sebelum ni. Hee.

jaakechik said...

wah..tembam..bambam...

kaishin said...

larat ke nak dukung adik ni hehe

tirahzairi said...

comeynyeee...hehehe

fiza said...

adeh. xleh tgk la plak.huhu

Tinta Lana said...

Salam hana..

kenapa budak tu feeling sebegitu skali..kalah lana camni,hahaha.

mengerbang2 tgn dia,comel gila. wehehehe

9n0L4 said...

kiut nye. budak kecik mmg kiut kalau chubby kan. ;)