kawan-kawan yang hebat

Saturday, April 28, 2012

::: Astro bagi rancangan

percuma :::



wink wink wink..

Ini adalah tanda penghargaan dari ASTRO  kepada pelanggan-pelanggan  sempena pemilihan ASTRO sebagai pemenang PUTRA Best Brand Award 2012,pihak astro telah memberi 130 channel percuma kepada pelanggannya dari 27hb April sehingga 6hb May 2012..

hah,masa ni la peluang kakihantumovie nak pulun tengok movie kat HBO ke,astro warna ke , cartoon network ke apa ke sampai muntah hijau..

Malam ni astro duk tayangkan movie hantu kak limah balik rumah,sesiapa nak gelak besor sila la tonton.

budak-budak rumah ni sampai terkentut-kentut ketawa,eh kelakar sangat ke kak limah tu?

aku malas nak join diorang kentut,baik simpan kentut ini untuk esok.. bagi menghasilkan dentuman yang lebih power.

...,mata dah pedih ..jiwa dah kosong..oksigen makin berkurangan di kepala.

terpaksa melelapkan mata seketika.

takut juga kalau tetiber bangun tengah malam nanti kak limah tumpang tido sebelah,boleh kena strok tahap tertinggi .



eleh kak limah ni buat-buat sedih lak!

suka lettew ramai orang tengok dia....kehkeh







16 12 lepak di sini:

☺MADiDEYHA☺ said...

malangnye , takde astro kt rumah . layan utube jelaa jwbnye . haha

ZaroL said...

Wowowowow~ soram soram. Tapi da dpt free. apo laei. tibai jo lah. hehe.

..cik hana.. said...

youtube lagi best madideyha...lagi banyak movie leh download n yang penting xder limit masa ..bila2 masa je leh tengok kan kan kan ...hehehe :)

Sis AI said...

Sis taknak cerita pulak ibu sy yg duk tgk tv kat rumah ni? Astro free, smua crite dia dh tau! Hahaha! Kitorg yg jarang tgk tv pun mnganga dgr ibu sy crite yeye! Amboi.. Suka btul Astro bg smua free..^^

Encik Atan said...

betul ke simpan kentut?abih nih bau ape nih....?bhahah

Cik Kay Jue said...

owh... cerita ni semlam kan? hehehe... ckj sibuk duk layan cahnnel animax.. hehehe..

cinta siswi said...

rugi...rugi... rugi xbalik umah!!!!
hostel xde astro..huhuhu

..cik hana.. said...

zarol : tibai la ni....pulun tengok cerita ..maknannya ni nak kena cuti 10 hari la kat blog nih...kehkeh :)

sis AI : kehkeh....lepas ni kalau nak taw filem ke apa ke sis leh la tanya ibu sis kan....tapi 10 hari je leh free...hehehe

encik atan : kentut mana ada bau lain..bau strawberry je...kehkeh


ckj : cite apa kat animax...hana xleh tengok tv lelama,nanti tido ...kehkeh ..

siswi : kehkeh....sila jangan jeles yer :)

gnesop.com said...

semua percuma tp anak2 layan kartun jer.. heheheh
sama x tak percuma :)

..cik hana.. said...

hehehe...ala rugi la kalau camtu sop...ajak la anak2 tgk movie lak seminggu ni....hikhik

sis92 said...

mencik2 titeww takdak pring terbang astro -,-

..cik hana.. said...

letak je piring terbang,confirm boleh ...hehehe...

# dear sis92,knapa cik hana tak leh nak view blog kamu..under maintenence ke.. :(

hazfee said...

haha, tv kat rmh 24 jam layan hbo. hahaha

..cik hana.. said...

hazfee...kehkeh...hana duk layan astro warna n citra je time free ni, memang best.. boleh kecik sebelah usus kalau layan super spontan kat astro warna

Ratu Lissa said...

peluang keemasan tak boleh dilepaskan ! hee XD

cikpinky said...

hihi..bdk2 sume da knl ng k.limah~