kawan-kawan yang hebat

Friday, April 13, 2012

::: Aku kena banned :::




Tengah syok berblogwalking tetiber dikejutkan dengan ayat camnih :


camner nak bermesra dengan kengkawan kalau camnih..

kenapa aku di banned?

adakah blog aku ni berbau stokin ?

adakah mulut aku berbau sehingga merimaskan  tuan blog  ?

adakah aku terlupa bagi "salam " ketika menziarahi blog orang lain?

adakah aku terlalu bising sewaktu mengupdate entry, macam mak gajah tengah berdengkur?

atau...

adakah kerana aku terlalu comel seperti nora danish sehingga aku di ban sebegini?

kahkah...

aku pun konfius apabila membaca reason yang diberi oleh kotak ajaib di atas..

banned reason : spamming ads

bila masa pulak la aku gila promote ads sampai di banned macam ni..

gajah-gajah belakang rumah pun tak berenti membiak..kalau aku jual semuanya tu memang boleh lawan datuk Lee chong wei dah,13 ratus bijik ferari aku beli cash...so,takkan la nak cari duit dengan nak promote link ads kat blog orang lain...sedih wooo!

kalau aku taw sape yang gunakan link blog ni untuk tujuan tak elok,siap la.....geletek ketiak penjenayah tu lelaju kan...






# cik hana tak marah owner blog yang ban ip address cik hana yer...maybe ada salah faham la tu... hope takder yang terasa hati atau tersimpan perasaan benci :)

#cik hana cuma marah kat orang yang menyalahgunakan LINK  orang lain samaada utk tujuan memalukan tuan blog,kepentingan sendiri or whatever.. berblogging tak perlu bermusuh sangat....



17 12 lepak di sini:

Cik Kay Jue said...

macam pula jadi nyer.. tak tau pula kat shoutbox boleh buat macam tu..

ni mesti kes orang suka letak link ads da berleluasa.. kesian hana.. tak fasal2.huhu..

ciksukaberangan said...

ish3. siapa la tu~

tasnimsahaja :) said...

aduhh asal ramai sgt kna band nih ?sabo j laa

Syarafi[skyforce331] said...

haa...biar betoi..takkan sampai camtu kn banned kot..

..cik hana.. said...

ckj : tula...baru nak start seronok berblog kan...sedih...hukhuk

tasnim : sabo la ni dear...kalau x ,dah lama cik hana merajuk x nak berblog..hikhik

csb : hikhik...tula,owner dia x nak cik hana mai komen kat blog dia kot :)

syarafi : tu la...kecik ati cik hana taw klu asyik kena ban mcm ni...

sis92 said...

errrk adakah itu shoutbox sis
sbb hari tu mmg sis ada banned ip address..mungkin no depan ip address cik hana sama dgn org yg tlh menyepam ads kt blog sis ..
so sorry klau betul tu shoutbox sis..
:)

Eein Azryn said...

kucing tu comel. hehe. ^^ sabar ek.

hazfee said...

kesiannya kena ban. hehe. tapi kat shoutbox je kan? cbox boleh kan?hahaha

kaishin said...

kena banned? skrg da ok ke? apa pun kucing tu comel le..sabar je la op :)

Sis AI said...

Ntah2 ada org jdi org ke-2 kot.. Cuba la tnya owner blog. Klu sy, sy tnya jee klu tak btul..

Jai Montana said...

hahah..comei pic kucing surrender ;-)

zulhilmi tempoyak said...

hahahaha.... padan muka... opssss... ahah...sori2..

biasanya dorang akan ban ur pc ip kan... tp xlame besanya tu.. huhu

nasir hamzah said...

sabo ya cik hana.. salam perkenalan dr saya..

O CIKTEDDY said...

ade la tu yng buat onar..hehe

ciksukaberangan said...

hhhmm. harap2 ok2 je :D

zana said...

hana sabar ye :)

-SUPERGIRL- said...

wahhhh . mintak2 tak jadi dekat sy!! huk