kawan-kawan yang hebat

Sunday, April 8, 2012

::: ABPBH :::



http://www.smileycodes.info

malam ni nak luangkan masa untuk  menonton ABPBH la pulak. Lama tak menatap bulu kaki fasha sandha dan cik artis yang lain. http://www.smileycodes.info
Ditambah pulak rasa rindu yang tinggi pada si buah hati ,abg aaron ajish http://www.smileycodes.info

Terpaksa meninggalkan blog seketika,nak pi rampas remote tv dengan si adik yang tengah syok tengok filem lagenda budak setan di astro ria...sepuluh kali tengok ,sepuluh kali nangis...jiwang tahap haram. Sebelum tisu kat rumah ni habes buat ngelap air hingus lebih  baik bukak channel artis berebut pakai baju hudoh...kehkeh

http://www.smileycodes.info

9 12 lepak di sini:

sis92 said...

hehe sis pun baru on blog tadi, ada fasha sandha tau :)

Liza Razak said...

saya pon tgk ABPH semalam...tak best sgt la semlm..tp happy sebab aaron aziz menang :)

Nadratul Syazwana said...

Saya terlepas ABPBH~~ ;p

Eein Azryn said...

waaa. abang aaron ajish awak menang kan malam tadi? hehe.

..cik hana.. said...

sis : fasha sandha dtg blog sis ke? OMG,make sure jgn bagi dia dtg blog ni taw sebab cik hana dah termengumpat dia ni...kehkeh...


liza : betul2...lepas tgk aaorn ajish terus lupa mood ngantok :P

nad : kenapa x tgk??hansem taw zizan ngan abg aaron ajish..kehkeh

eein : actually cik hana x tgk sampai abis pun smalam... #baru taw pagi tadi aaron ajis menang tu pun sebab mr bf msg perli cakap tahniah sebab "pakwe" menang...kehkeh

cinta siswi said...

hewhew cik hana.. :)
lama xdtg jenguk..hikhik..
xtgk un ABPBH.. pegi camping..hukhuk

Cik Puan Muda Umi said...

kebanyakkan pakai baju buruk2 betul kan..kehkehkeh

zulhilmi tempoyak said...

Nama saya mohamad zulhilmi zulkefli. Berusia 22 tahun. Lahir di lenggong perak tetapi dibesarkan di pulau pinang kedah dan perak. Sekarang menetap di bangi untuk terus mencari dan menggali ilmu. Mengikuti program kewangan dan perbankan. Berat badan saya terpaksa dirahsiakan. Tinggi saya pon begitu. Hobi saya ialah membaca buku dan mengumpul setem. Saya suka Menunggang motosikal kriss100. Berwarna biru.


Cuba terangkan pasal diri anda pulak. Saya Nampak anda mempunyi ciri-ciri yang best. Anda agak kiut. Tampan. Cun. Cantik. Menarik.


Ehhhhh…. xtau la nk tulis ape dah...;p

Daddy Zuki said...

salam,

kunjungan balas dari daddy. tengok gak ABPBH tp rasa mcm x best sgt sbb pengacara tu ramai sgt. pas tu siap cakap meleret2. rasanya cukup raja azura n syera je yg jd hosts. zizan n didie x yah masuk enterframe la..