kawan-kawan yang hebat

Saturday, April 7, 2012

::: Akibat nak kurus :::



Sekarang ni macam-macam cara nak kurus kan? Tapi yang paling femes London Weight Management & Slim World...siap hantar promosi bagai kat sms.Tapi yang hairannya dari mana la diorang dapat nombor aku,ni mesti aaron ajish yang kasi senyap-senyap ni..kehkeh

At least kena ada 10k la nak pi treatment kat sana kalau nak dapatkan badan macam rozita che wan kan..MyEm0.Com


kalau dah kena bayar 10k memang la boleh turun berat,dah duit gaji duk abis kat situ...bulan-bulan makan biskut kering je...mak gajah pun leh kurus kalau camtu.

Lagipun sekarang ni banyak cara nak turunkan berat badan....diet mengikut nasihat doctor,exercise,gym ,aerobik,yoga...daripada kuarkan duit ribu-ribu pi tempat macam tu baik hulur kat aku buat belanja kahwin...kan amal jariah tu,dapat gak pahala MyEm0.Com

# Time sekolah rendah dulu pernah jugak ikut satu petua tu nak turunkan berat badan...kena minum air campuran jintan manis,jintan putih, dan bahan apa lagi ntah...aku pun dah lupa! Memang dah macam air rempah la baunya.....Tapi sebab nak kurus punya pasal dah jadi tak kisah la kan..Then buat la 1 jug besar kononnya nak minum tetiap pagi ...

sekali minum, terus pening MyEm0.Com... pastu mula la sedar diri...ehh,xperla jadi gemuk pun,gemuk tu seksi. x rela nak seksa diri minum air camnihh!



MyEm0.Com

10 12 lepak di sini:

Eein Azryn said...

haha. cara selamat nak kurus, exercise je, makan makanan seimbang. taknak takpe, gemuk tu hot. haha.

..cik hana.. said...

hahaha....betoi2...duk amal mcm tu la baru mantain sikit berat cik hana... :)

Mala Nasohah said...

Salam..
nak kurus kne pastikan metabolisma badan tinggi spy kdr pembakaran kalori tu bayak. Jika diet berlebihan pon akn menyebabkan metabolisma turun.

Info kami di sini
http://adeqrifqi.blogspot.com/p/nur-lizz-slimming.html

AkuBlogger Mengiring said...

ngee.. orang kurus jeles dengan orang gemuk, sbb org gemuk ada lemak, yang kurus xde lemak.. :)

kaishin said...

x pyh kurus sgt le..org kata kurus tu cantik tp yg berisi tu lg kiut/comel :D

Syarafi[skyforce331] said...

hehe...just jadi sapa diri kita sudaa :)

syafiqakarim said...

redha je ni.haha
tgk badan la mcm mana,

O CIKTEDDY said...

what?minum air ade jintan2 tu sume?mmg tak ar kalo cik..haha

Zullism said...

wah biar betul minum air jintan tu.bau pun dah tak tahan ..:)

ciksukaberangan said...

hahaha.. payahnya.. macam2 ramuan. haha. amalkan gaya hidup sihat >,<