kawan-kawan yang hebat

Monday, March 7, 2011

::: megi kari berhantu :::




kerh kerh kerh kerh kerh kerh kerh kerh (halau syaitan versi hantu kak limah)




bangun tdo pagi td,trus rasa lapow..
lapo amat!
nampak plastik megi kari tu mcm memanggil je "hana come 2 me~~come 2 me" (perghh...mcm berhantu la plak..)




baru pegang plastik megi datang plak fairy kat kpala...




"hana,badan kamu dah naik...control la makan"




oke... x nak makan . (T_T) (sambil simpan balik plastik megi tu dlam almari)







aish....tetiber dtg lak "rugi x makan megi ni,tambah telor pastu makan lak panas2....slurpppp!ko nak takut apa badan ko naik ke turun ke...org lain sedap2 makan ko nak diet buat apa...RUGI.esok2 ko diet la balik"







adeihhh...mcm mana ni..n last2 aku pom bukak balik almari tu...jenh jeng jeng jeng...






x boleh tahan la..lapar2! esok i diet balik oke!

=P

meggi itu besh tp jgn mkn slalu t(^_^)t




p/s : jangan ikut cakap syaitan..aku makan megi sbb lapar bukan sbb jd follower syaitan.lgpun syaitan tu takleh makan gak megi aku td ,aku dah baca doa makan. (^______^)


3 12 lepak di sini:

anym dan dunia said...

haha . magi tu yg berhantu ~

Cik Yana said...

Hahaha~ Megi kari tu memang buat orang tak leh tahan nak makan. Kadang-kadang time tido tiba-tiba teringat kat megi kari yang masak letak telur. Pehh~ sanggup bangun, gi masak, makan pastu sambung tido balik. Hahaha~

..miss hana.. said...

ha tu la..anym n yana ,miss hana mmg dah lama taw megi tu berhantu...tp tetap nak makan jugak... t(^_^t)