kawan-kawan yang hebat

Monday, March 14, 2011

:::contest sahabt sejati :::





kali ni miss hana telah di tag oleh cik jieha

contest sahabat sejati..

oh..rasa sedih lak bila sebut sahabat sejati ni..

dah2,jangan nangis dulu miss hana, jom kita siapkan entry2 ni..

contest ni di anjurkan oleh
cik amera

sila klik gambar di atas utk join contest ni oke!

syarat2 ader tercatat di page gadis manis itu..MyEm0.Com

gambar yg di pertaruhkan t(^_^t)

jeng jeng jeng jeng....

gambar ni di ambil masa raya puasa 2010..

her name is Nur Izzatie Bt yahaya

dia adalah sahabat sejati aku..kami berkawan dari form 1 lagi..

so kalau dikira,dihitung,dibahagi,didarab n ditolak adalah dalam 10 tahun kami berkawan.

mcm mana aku leh kenal dia?

kisahnya bermula mcm ni,masa form 1 aku terpisah dgn kawan2 lain coz member2 zaman kecik2 dlu dapat pi asrama,masuk skolah lain.So aku keseorangan la kat sekolah baru.Memang terkontang kanting.Macam rusa masuk kampung pun ada. Aku kenal ngan zati ni masa minggu orientasi.Dia amat lemah lembut...sampai cakap pun aku kena letak telinga kat bibir dia baru aku faham.Dia dapat 4A time UPSR,sama la ngan aku. Tp sayangnya kami dimasukkan kelas yg berasingan...dia dapat kelas 1 B 1 & aku dapat 1 A 2..

terpaksa la bepisah..

walaupun berpisah kelas,time rehat dia mesti akan tggu aku n aku akan tggu dia..

kami jadi kamcing.

mcm2 aktivi kami lalu bersama..

susah senang bersama..

antaranya :

kami jadi pelajar star daerah kemaman PMR 2003

kami pergi ke kem2 motivasi utk pelajar star sama2 dekat ngan meran in resort,skola rantau petronas,sekolah menengah teknik,bermalam di cheneh resort.

pergi kelas tambahan sama2.

ponteng kelas sama2.ini tidak elok oke!jangan amalkan...

apa lagi erk?

yg paling terharu apabila sama2 dapat 7A PMR n sama2 wat keputusan x nak pergi asrama n nak kekal di skolah tu..

SPM pun result kami sama!

amazing kan??

hahaha..

kalau time gaduh ngan bf ke,aku ada minat ke seseorang ke dia la tempat aku mengadu..kalau boleh everything aku nak citer kat dia.sbb aku rasa dia la kawan yg paling jujur.n aku rasa rahsia2 aku selamat dgn dia.

after spm dia dapat tawaran melanjutkan pelajaran ke uitm shah alam dengan kos fisioterapi n aku lak uitm dungun dengan kos sains komputer.

n now dia dah bekerja di Hospital di Kelantan n aku plak sedang berusaha untuk menyelesaikan degree aku yg tinggal beberapa bulan je lagi.

walau jauh terpisah kami still contact antara satu sama lain dan cuba untuk berjumpa walaupun pelbagai kekangan yg melanda =)

ok ...cukup..

17 Mac ni bday dia...aku harap x kan lupa tarikh bday dia.

dia adalah antara org yg terawal wish bday kat aku sedangkan aku every year akan jadi org paling lambat wish bday kat dia.Maafkan aku (T_T)

tapi tahun ni aku akan cuba utk jadi org yg terawal wish bday kamu!

sori ya!aku ni mmg pelupa!pelupa n pelupa!MyEm0.Com


oii kawan2!

tarikh tutup penyertaan adalah 1/4/2011
so apa lagi..cepat la!

MyEm0.Com

ok...sekarang kita lihat siapa mangsa seterusya..






3 12 lepak di sini:

ahmoy173 said...

ucapkan happy birthday kat dia ek . birthday dia sama cam saya 17/3 . ngee ~ BTW , saya dah join contest ni :)

Nurul Sharmila said...

thanks hana... insyaAllah t klu ada free mila join keyh.. good luck anyways.. :D

Noorul Amera Adnan said...

thanks a lot.
nntkan resultnya nnt ya.