kawan-kawan yang hebat

Thursday, March 29, 2012

::: Buah hati saiz triple XL :::





kalau dapat besor cenggini memang confirm tak cari buah hati lain dah!

olololo!


# buah hati yang dimaksudkan di atas bukan merujuk kepada kekasih hati...manusia normal takder la sampai besor cenggitu pun...arnolnd swechsusahhendakejer pun leh kalah kalau compare ngan teddy bear ni....kehkeh...

10 12 lepak di sini:

mR.aSLaN said...

huhuhu dlu saya tripleXL .. now XL/L .. alhamdulillah ..tp takde gf gak :-)

..cik hana.. said...

alhamdulilah...sebenarnya cinta bukan bergantung pada saiz..ni mesti aslan memilih sgt kot :)

lurun namzar said...

saya s, xder buah hati gak.
jgn fikir size, fikirkn kesihatan. :)

..cik hana.. said...

betul tu lurun namzar...kesihatan yang utama.. :)

cnsy@roz said...

kalau hati dah syg kn.. insyaallah xkemana.. btol x miss hanna...

..cik hana.. said...

syairah...betul tu dear...miss u so much la syai!!

Noor said...

betul la org kata cinta itu buta..kalu dah cinta,xkan nmpak punyer size bsar ke kcik..janji sihat,hati syg..

Ahmad Ali (bukan nama sebenar) said...

besarnya cintaa ngeh2

Cik Kay Jue said...

mak ai besornyer beruang..

ciksukaberangan said...

comelnye bear >,<